indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nda ilk gün - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nda ilk gün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Mobil uygulama ekosisteminin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz 'indir.com mobil uygulama ödülleri' daha ilk gününde herkes tarafından oldukça yoğun ilgi gördü.

Dün itibari ile ülkemizdeki mobil uygulama yazılımcılarının uygulamalarını tanıtabilmeleri ve mobil uygulama ekosistemine destek vermek amacı ile başlattığımız indir.com mobil uygulama ödülleri 2014 yarışması'na pek çok kategoride birbirinden kaliteli uygulamaları ile geliştiriciler yoğun bir katılım göstermekte. Başvuru süreci 15 Nisan'a kadar devam edecek olan yarışmanın web sayfasını ilk gün 2 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

indir.com Mobil Uygulama Yarışması Sayfası

 

Sosyal platformlardaki kullanıcılardan da olumlu tepkiler aldığımız yarışmamızın haberinin StarGündem, Acunn.com, İhlas Haber Ajansı, sosyalmedya.co, Webrazzi gibi yaklaşık olarak 30'a yakın internet sitesi, blog ve haber sitesinde yayınlanmasının yanı sıra şu ana kadar 56 uygulama yarışma veritabanına kayıt edildi.

Herhangi bir yaş sınırlamasının olmadığı ve uygulama telif haklarının tamamen katılımcıda olacağı yarışmanın birbirinden değerli kişilerden oluşan Jüri'sini görmek için buraya, kazananların sahip olacakları ödülleri görmek için buraya ve başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ