indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nda ilk Ay - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nda ilk Ay

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Başvuruların 4 Şubat 2014 tarihinden itibaren başlandığı ve geliştiricilerin mobil uygulamalarını tanıtma fırsatı bularak birbirinden değerli hediyeleri kazanma fırsatı buldukları indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması'nda birinci ay geride kaldı.

Mobil yazılım geliştiricilerinin yanı sıra kullanıcılar, dijital medya ve basılı medya tarafından da oldukça yoğun ilgi gören indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması'nda geride kalan bir ay içerisinde yarışmaya dair bazı verilerde gün yüzüne çıktı.

Yarışmaya bugüne kadar kurallara uygun olmayan 27 iOS, 104 Android ve 23 Windows Phone uygulamasıyla, kurallara uygun olan 6 iOS, 45 Android ve 7 Windows Phone olmak üzere toplamda 212 uygulama başvurusu yapıldı. (Bazı uygulamalar bir kaç platformda olduğu için toplam sayılar farklılık göstermektedir.)

Ayrıca yarışmaya ait olan http://indir.com/yarisma web sitesini 4 Şubat'tan bu yana ortalama 2.17 dakika görüntüleme süresi ile 20 bin'in üzerinde kişi ziyaret etti. Bunun yanı sıra Webrazzi, Girişim Haber, Acunn.com, Log.com.tr, Sosyalmedya.co, Webeyn, internethaber.com, haberler.com ve Turkcell Geleceği Yazanlar gibi tam 201 internet sitesi, PcNet Dergisi, Hürriyet Kampüs, Güneş, Yeni Şafak, Haber Vaktim, Konya Merhaba, Konya Postası ve Deha 20 gibi basılı medya da yarışma haberine yer verdi.

Başvuruların 15 Nisan 2014'e kadar devam edeceği indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması'na başvurmak için http://indir.com/yarisma adresini ziyaret edebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ