indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016'nın Kazananları Belli Oldu! - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016'nın Kazananları Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-05-25 11:40:31
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nın kazananları belli oldu. Yarışma sürecinde 286 mobil uygulama final için yarıştı ve 15 uygulama finalist oldu. Jüri tarafından seçilen en iyi 3 mobil uygulama ise ödüllerin sahibi oldu.

14 Mayıs 2016 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde gerçekleştirdiğimiz indir.com Mobil Etkinlik kapsamında yapılan ödül töreninde açıklanan mobil uygulama yarışmasının kazananları sırasıyla şöyle;

indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nın birincisi H. Onar Sözüer tarafından hayvanseverler için özel olarak geliştirilmiş konum bazlı bir sosyal paylaşım uygulaması Petle oldu.

Hayvan dostlarını hedefleyen uygulama sayesinde yakınınızdaki diğer hayvanseverler ile tanışmanızı sağlamayı hedefleyen Petle Sahip olduğunuz hayvan dostlarınızın fotoğraflarını da paylaşmanıza imkan tanıyor. Ayrıca kayıp, sahipsiz veya yuva arayan tüm hayvanlar için çözüm yolları da sunuyor.

indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nın birincisi H. Onar Sözüer'in kazandığı ödüller;

- 1 hafta Silikon Vadisi tatili (San Francisco),

- bukalemun.com'dan 5000 TL değerinde ASO(App Store Optimization) hizmeti,

- indir.com'dan 5.000TL değerinde reklam,

- API Plug'dan 1 Yıllık Large Paket.

indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nın ikincisi Scode uygulaması ile Kadir Can Kırkoyun, Barış Ceviz ve Kaan Kırkoyun oldu.

Scode, uygulama içerisinde bulunan kurgulanmış hikayelerle kod yazmanızı veya programlama öğrenmenizi sağlayan. bir uygulamadır. Hem eğlendirmeyi hem de yazılımı öğretmeyi hedefleyen uygulamadaki senaryolar üzerinden yazılım öğrenebilirsiniz. Oyunlaştırılmış yazılım yazma üzerine kurulu olan uygulama, yazılım mantığını ve algoritmasını öğrenmek yerine programlama dillerinin öğrenilmesini de sağlıyor.

indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nın ikincisi 3 kişilik ekipten oluşan Scode geliştiricilerinin kazandığı ödüller;

- Antalya'da 1 hafta tatil,

- indir.com'dan 2.500TL değerinde uygulamanın tanıtımı,

- API Plug'dan 1 Yıllık Large Paket.

indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nın Üçüncüsü Otsimo Çocuk uygulaması ile Sercan Değirmenci oldu.

Otizm ve öğrenme bozukluğu olan çocukların eğitimine katkı sağlamak için özel olarak geliştirilmiş bir uygulamadır. İçerisinde onlarca eğitsel oyun bulunan Otsimo Çocuk uygulamasına tamamen ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.





PAYLAŞ