indir.com Mobil Uygulama Ödüllerini Akche Kazandı - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Ödüllerini Akche Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Bu yıl ilk defa düzenlenen indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması'nda birinciliği, kişisel finans yönetimi için geliştirdiği Akche Mali Hesap Yönetimi isimli Windows Phone uygulamasıyla Murat GÜR kazandı.

Akche uygulamasını kısaca; sınırsız hesap tanımlaması yaparak kişisel mali durumunuzu kolay bir şekilde yönetebileceğiniz, gelir ve gider kayıtlarınızı tutabileceğiniz, hesaplar arası transfer işlemlerini yapabileceğiniz ve gelişmiş raporlama motoru sayesinde günlük, haftalık, aylık raporlar alabileceğiniz tamamen ücretsiz kullanılabilen bireysel finans yönetim uygulaması olarak tarif edebiliriz.

Mobil Uygulama Yarışması Birincisi Murat Gür

Yarışma birinciliğini elde ederek büyük ödüllerin sahibi olmaya hak kazanan Murat GÜR'e ödülleri ODTÜ'de düzenlenen Android Geliştirici Günleri etkinliği kapsamında yapılan ödül töreniyle birlikte verildi.

İlk olarak indir.com Kurucu Ortağı Hasan Yaşar tarafından birincilik plaketini teslim alan Murat GÜR, sonrasında Nokia'nın sponsorluğunda verilen Windows Phone özel ödülü Nokia Lumia 1320 telefonunu da Finlandiya, Tampera'daki Microsoft'ta Teknoloji Uzmanı olarak görev yapan Attila Csipa'dan aldı.

Mobil Uygulama Yarışması Birincisi Murat Gür

Ayrıca Murat GÜR; 4000 TL para ödülü, 1 hafta Silikon Vadisi (San Fransisco) tatili, Reklamstore'dan 3000 TL'lik reklam, Camekan'dan 2000 TL'lik Google Adwords reklamı, Reknova'dan uygulama sitesi için 1 yıllık ücretsiz SEO hizmeti, Userspots'dan UX testleri için 10 saatlik laboratuvar kullanımı ve indir.com'dan 1 yıl uygulamanın tanıtımı ödüllerinin de sahibi oldu.

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması'nda birinciliği kazanan Akche Mali Hesap Yönetimi uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden cihazınıza indirerek deneyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ