indir.com Mobil Uygulama Ödülleri İkincisi Pickr.us - Haberler - indir.com

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri İkincisi Pickr.us

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Müzik, spor, moda ve seyahat gibi alanlarda kullanıcıların fikir alışverişi yaparak paylaşımda bulunabilecekleri Pickr.us adlı iPhone uygulaması indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması'nda ikinciliği kazandı.

Tuncay Namlı, Kubilay Kahveci ve Çağlar Gündoğdu tarafından geliştirilen Pickr.us; kullanıcıların müzik, spor, moda ve seyahat gibi alanlarda çeşitli paylaşımlarda bulunarak, görsel anketler oluşturmalarını sağlayan ve birbirleriyle sohbet etme imkanı tanıyan bir sosyal ağ uygulaması olarak tarif edebiliriz.

Mobil Uygulama Yarışması İkincici

Android Geliştirici Günleri, ODTÜ etkinliği kapsamında yapılan törenine ekip adına katılan Kubilay Kahveci ikincilik plaketini yarışma sponsorları arasında yer alan Reknova'nın Pazarlama ve ürün müdürü Fethi Göksu'dan aldı.

Ayrıca uygulama şu ödülleri de almaya hak kazandı. Antalya'da 1 hafta tatil, Reklamstore'dan 1.500 TL'lik reklam hakkı, Camekan'dan 1.000 TL'lik Google Adwords reklamı, Reknova'dan uygulamanın sitesi için 6 aylık seo hizmeti, Userspots'tan UX Testleri için 10 saatlik laboratuvar kullanımı, indir.com'dan 6 ay ücretsiz uygulamanın tanıtımı.

Tamamen ücretsiz ve kolay bir kullanıma sahip olan Pickr.us uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ