indir.com Haftanın En Çok Okunan Yazıları 27 Kasım - 3 Aralık 2017 - Haberler - indir.com

indir.com Haftanın En Çok Okunan Yazıları 27 Kasım - 3 Aralık 2017

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-04 08:57:57
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

Bu Pazartesi'de tıpkı önceki haftalarda olduğu gibi son 7 günde indir.com'da neler olmuş, en çok hangi haberler ilgi görmüş bunları sizlerle paylaşarak "Haftanın En Çok Okunan Yazıları" hakkındaki merakınızı gidereceğiz :)

 

Google Trends Artık Çok Daha Detaylı Veriler Sunuyor

İnternetsiz insanın hemen hemen hiç olmadığı şu çağda, insanların internette ne aradıklarını öğrenmenin eskisi kadar pekte bir önemi kalmadı. 2015 yılında kurulan çevrimiçi hizmet, bugüne kadar dünyanın herhangi bir yerinde nelerin dikkat çektiğini bulmak ve keşfetmek için oldukça yararlı hale geldi.
 
 

Apple, Samsung'a açtığı kilit ekranı davasını kazandı

Birkaç senedir Apple ile Samsung arasında devam eden davada son gelişmeler yaşandı. İlk olarak 2011 yılında Apple, Samsung'un satışa sunduğu ilk Galaxy modelinde on farklı Apple patenti ihlal edildiğini iddia ederek tazminat davası açmıştı. Son günlerde yaşanan olaylarda 2 teknoloji devi tekrar patent silahlarını konuşturdu!

 

Note 8 vs S8+ vs iPhone X

Bu yılın şüphesiz ki en iyi telefonlarına aday olan Samsung Note 8, Samsung Galaxy S8+ ve iPhone X'i kağıt üzerindeki değerler üzerinden karşılaştırdık. Öncelikle Samsung Note 8, Samsung Galaxy S8+ ve iPhone X inceleyen kullanıcıların ilk gözüne çarpan ortak nokta Infinity Display yani sonsuz ekran oluyor. Samsung ve Apple, yeni amiral gemilerinde kullandığı Infinity Display yani sonsuz ekran ile kullanıcılarına daha özgür bir deneyim sağlıyor.

 

78 TL Değerindeki Oyun 24 Saat İçin Ücretsiz

Fazlaca popüler olan XCOM serisinin bir yan oyunu olmuş olan ve serinin köklerinden farklı olan bir strateji ve aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan The Bureau: XCOM Declassified 24 saat için Humble Bundle'da ücretsiz oldu.

 

Bitcoin Caiz Midir? Diyanet İşleri Açıkladı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor artışları ile gündeme gelmiş olan Bitcoin için Diyanet İşlerinden oldukça fazla önemli bir yorum geldi. Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı tarafından yapılmış olan bu açıklama da uzun süre gündemde kalacak gibi gözüküyor! Peki, Bitcoin caiz mi? Diyanet İşleri bu konu hakkında ne diyor?

 

Amazon'un Türkiye'ye Geliş Tarihi Belirlendi!

Dünyanın en büyük online alışveriş sitesi olan Amazon'un Türkiye'ye resmi olarak giriş tarih belirlendi. Bloomberg HT TV Haber Koordinatörü olan Ali Çağatay'ın göndermiş olduğu tweet'ten gördüğümüz kadarı ile Amazon'un Türkiye'de hizmete gireceği tarih 2018 Temmuz ayı olarak belirlendi.

 

Artık Amazon Sumerian İle Herkes VR/AR Uygulaması Yapabilecek!

Bir sanal veya artırılmış gerçeklik uygulaması için müthiş bir fikriniz mi var? Amazon, fikrinizi hayata geçirmenize yardım etmek istiyor. Amazon Sumerian, geliştiriciler için geliyor. Sumerian, herkesin bir AR ve VR uygulama geliştiricisi olmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Oculus Rift, bilgisayarınızda yeni bir pencere açar gibi donanım için çoklu platform 3D deneyimlerini oluşturmanıza, düzenlemenize ve yayınlamanıza izin veriyor.

 

Yemeksepeti.Com Domaini Uzatmayı Unuttu!

Türkiye'nin lider yemek satış sitesi olan yemeksepeti.com, domaini uzatmayı unutunca birçok kişi siteye erişemedi! Türkiye'de yemek sipariş sitesi denilince akla ilk gelen site olan yemeksepeti.com 'a birkaç saat boyunca erişim sağlanamadı. Domaini uzatmayı unutan şirket yöneticilerinin bu unutkanlığı yüzünden binlerce kullanıcı yemek sipariş vermek için siteye girmek istediğinde register.com'a yönlendirildiler.

 

Black Friday İle İlgili Efsane Twitter Paylaşımları

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Black Friday indirimi ile bir çok marka %90'a veren indirimler yapmıştı. Dünya genelinde düzenlenen bu etkinlik tabii ki Twitter gündemine de oturdu.

 

Galaxy Note 8, iPhone X, OnePlus 5 ve iPhone 8 Plus şarj testinde!

Yeni çıkan akıllı telefonların rakipleriyle karşılaştırılmaları, piyasa rekabetini hareketlendiriyor.  iPhone sevenler, piyasanın vazgeçilmezi Apple'ın, yeni iPhone X modeli ile satışları üst sıraya taşımaya devam ediyor.  Rekabetin karşılaştırılması açısından kıyasla, iPhone X, Galaxy Note 8, iPhone 8 Plus ve One Plus 5 'in şarj edilme hızları test edilerek piyasadaki yerlerini aldılar.

 

 





PAYLAŞ