indir.com geçen ayın (Ocak 2018) en çok merak edilen haberleri - Haberler - indir.com

indir.com geçen ayın (Ocak 2018) en çok merak edilen haberleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-02 12:00:35
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Akıllı Telefonlar

Şubat ayına yeni girdiğimiz şu günlerde, geçtiğimiz ay en çok okunan haberlerimizi merak ettik ve "acaba en çok hangi haberler okundu?" diye düşündük, istatistikleri inceledik. 2018'in ilk ayında oyun ve teknoloji haberleri arasında en çok ilgi gören, okunma sayısı en fazla olan haberlerimizi sizler için derledik ve özet olarak paylaşıyoruz.

  1. iPhone Cihazınızı Daha Verimli Kullanabileceğiniz 13 Uygulama!

    iPhone cihazınızı sadece "Alo?" demek için kullanmayın! Listemizdeki uygulamaları günlük hayatınızda kullanarak hem daha verimli bir akıllı telefon kullanacak, hem de zaman kaybından kurtulacaksınız.
  2. WhatsApp'a Yeni Gelen Muhteşem Özellik

    Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp için Beta test sürecinde uzun süredir beklenen yeni bir özellik ortaya çıktı.
  3. Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Telefonlar

    Yeni yıl ile beraber LG, HTC, Samsung, Sony ve Xiaomi gibi birçok telefon üreticisinin yeni amiral gemileri ortaya çıkmaya başladı. Bir diğer yandan ise üreticilerin modellerine sunacakları yeni güncellemelerde gözükmeye başladı. Şimdi ise Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak akıllı telefonları sizler için derledik.
  4. BİM'e FIFA 18'li PlayStation 4 Slim Geliyor

    Tüketici dostu ürünleri ve uygun fiyat etiketleri ile dikkat çeken BİM'den yeni ürünler görmeye devam ediyoruz. Şu zamana kadar Star Wars ürünleri, iPhone 7 ve birçok Apple aksesuarı gördük. Şimdi ise PlayStation 4 Slim modelini oldukça uygun bir fiyata satışa sundu.
  5. Çiftlik Bankın Paraları Nerelere Kaçırdıkları Belli Oldu!

    Çiftlik Bank isimli online tabanlı internet oyununun internet üzerinden yüksek getiri vaatlerini ederek halktan para toplamış olan ve hala da toplamaya devam eden Mehmet Aydın, Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) incelemelerinde takıldı.
  6. Sony Xperia XZ2, XA2 Ultra ve L2 Modelleri Ortaya Çıktı

    CES 2018 etkinlik fuarı yaklaştıkca şirketlerin yeni tanıtacağı ürünlerde ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Sony'nin yeni akıllı telefon modelleri olan Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra ve Xperia L2 cihazları etkinlik öncesinde ortaya çıktı.
  7. Spotify Yılbaşı Akşamında En Çok Dinlenen Şarkıları Açıkladı!

    Yılbaşı akşamı dünyada ve Türkiye'de en çok hangi şarkılar dinlendi? Müzik dinlemenin en yoğun olduğu tarihlerden biri olan 31 Aralık'ta Spotify, dünyada ve Türkiye'de en çok dinlenen 10 şarkıyı açıkladı.

  8. LG G7 Modeli Resmi Sitede Ortaya Çıktı

    LG'nin yeni amiral gemisi olmasını beklediğiniz LG G7 modelinin önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Resmi tanıtım öncesinde gelen sızıntılar ve bilgiler arasına bir yenisi daha eklendi.
  9. Yeni Nokia 6 2018 Tanıtıldı

    Bir süredir sızıntı haberlerini sizlere aktarmaya devam ettiğimiz, Nokia severlerin beklediği yeni cihaz Nokia 6 2018 modeli düzenlenen etkinlik kapsamında tanıtıldı. 
  10. Prisma Uygulaması 50 Milyon İndirilenler Arasına Girdi

    Mobil pazarda ilk olarak iOS ekosisteminde yayınlana ve sonrasında ise Temmuz 2016 ile beraber Android kullanıcıları için Google Play Store'da yayınlanan Prisma uygulaması için kullanıcılar hala yoğun bir ilgi göstermeye devam ediyor.




PAYLAŞ