Inbox özellikleri Gmail uygulamasına geliyor - Haberler - indir.com

Inbox özellikleri Gmail uygulamasına geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 20:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Gmail’in yapay zekadan güç alan ve otomatize edilmiş alternatif bir versiyonu olarak bilinen Inbox by Gmail, kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. Ancak Google çalışmalarının odağı orijinal Gmail uygulamasına çevirmek adına Inbox uygulamasını 2019 yılının Mart ayında kapatacağını ifade etti. Şayet Inbox Uygulaması’nı kullanmaya devam eden indir.com okuru iseniz, Mart ayından sonra e-posta uygulamanızı değiştirmeniz gerektiğini sizlere ifade etmemiz gerekiyor.

Inbox uygulamasının geliştirilme işlemi bundan sonra gerçekleşmeyecek olması pek çok kullanıcı üzmüş olsa da Google bunu gerçekleştirmeden önce Inbox uygulamasının en çok sevilen özelliklerini Gmail uygulamasına aktarmak için bazı çalışmalar yürütüyor. Reddit üzerinden paylaşılan bir ekran görüntüsü, Gmail uygulamasının bir deneme yapısını içeriyor ve paylaşılan bu ekran görüntüsünde Inbox uygulamasının en çok sevilen özelliklerinden bir tanesi olan gruplama, hatırlatmalar ve sabitlenen ögeler özelliklerinin Gmail uygulamasının deneme sürümünde olduğu gibi kullanılabildiği gözlemleniyor.

iOS'ta Gmail mobil imza nasıl oluşturulur?iOS'ta Gmail mobil imza nasıl oluşturulur?

Deneme sürecinden uygulama sürecine geçebilecek mi?

 Bu özellik sayesinde e-posta servisi olan Gmail uygulaması da yakın bir tarihte Inbox uygulamasında yer aldığı gibi size ulaşan e-postaları, gezi planlarını ya da kredi kartına bağlı bildirimler gibi belirli konulara uygun bir şekilde gruplama yapabilecek. Aynı zamanda bahsi geçen bu ekran görüntüsünün gerçek olduğunu kanıtlamak adına bir yol henüz bulunmasa da Google’ın sevilen uygulaması Inbox’a ait kullanışlı özellikleri Gmail’e taşımak adına akla ve mantığa yatan bir durum.

 

 


İlgili uygulamalar
Gmail Uygulamasında kaydırma seçenekleri nasıl düzenlenir?Gmail Uygulamasında kaydırma seçenekleri nasıl düzenlenir?
Android ve iOS Kullanıcıları Yeni Gmail Tasarımına KavuşuyorAndroid ve iOS Kullanıcıları Yeni Gmail Tasarımına Kavuşuyor

PAYLAŞ