imgur Ücretli Üyelik Sistemini Kaldırdı! - Haberler - indir.com

imgur Ücretli Üyelik Sistemini Kaldırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Popüler fotoğraf yükleme servisi imgur, kullanıcıların ayda 2.95 ödeyerek sınırsız özelliklerden faydalanabildiği premium üyelik sistemini kaldırdığını duyurdu. Bugünden itibaren kullanıcılar servisi hem ücretsiz hem de sınırsız olarak kullanabilecekler.

Önceden sınırlı olarak kullanılabilen pek çok özellik için imgur aylık 2.95 dolar ücret talep ediyordu. Bu yıl 6. yaşını kutlayan servis yıl dönümü hediyesi olarak premium üyelik sistemini kaldırdığını ve tüm üyelerinin servisten ücretsiz olarak faydalanabileceğini açıkladı.

Ancak servisin ücretsiz olması reklamların gösterilmeyeceği anlamına gelmiyor. Zira daha önceden premium üyeler reklamsız olarak servisin tüm nimetlerinden faydalanabiliyordu. Ücretli üyeliğin kalkması ve tüm kullanıcıların ücretsiz olarak servise ulaşması artık herkesin bu reklamları göreceği anlamına geliyor.

Son olarak imgur geçtiğimiz günlerde yeni bir aracı aktif etti. Videoları GIF'e dönüştürmek için kullanabileceğimiz ''GIF Oluşturma Aracı''nı incelemenizi tavsiye ederiz.





PAYLAŞ