iMac Pro Modeli Satışa Sunuluyor - Haberler - indir.com

iMac Pro Modeli Satışa Sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-13 23:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Haziran ayında gerçekleşen olan WWDC 2017 etkinliği kapsamında ilk defa gördüğümüz iMac Pro modeli uzun bir süre beklentinin ardından satışa sunuluyor. Apple'ın en güçlü iMac masaüstü bilgisayar modelinin çıkış tarihi belli oldu. Birçok üst seviye yetenekleri ve teknolojileri bir arada bulunduran bu bilgisayarda yüz tanıma ve dokunmatik ekranın yanı sıra güçlü bir performans işlemcisi yer alıyor. Kalem desteği ile gelmeyen yeni iMac Pro modeli 14 Aralık tarihinde satışa sunulacak ve 8, 10, 14 ve 18 çekirdekli Intel Xeon seçenekleri bulunacak.

Bu hafta ise sadece 14 ve 18 çekirdekli Intel Xeon seçenekleri ile satış çıkacak. Cihazın güçlü donanım detaylarına gelecek olursak model 128 GB 2666 MHz DDR4 ECC kapasitesine kadar bellek sunabiliyor. AMD Radeon Pro Vega grafik kartına sahip olan model 8 GB yada 16 GB bant genişliği seçeneklerine sahip durumda. Depolama kısmına gelecek olursak ise 3 GB/s hız sunabilen 4 TB'lık SSD yer alıyor. Modelde 500 nit kaliteye sahip 5K çözünürlüklü bir ekran yer alıyor. Ayrıca modelde dört adet Thunderbolt 3 portu yer alıyor ve bu sayede iki adet daha ekran bağlayabiliyorsunuz.

Dört adet USB 3.0 Type-A portu ile gelen modelde 10 GB Ethernet, 3.5 mm kulaklık girişi ve SDCX kart slot bölümü yer alıyor. Uzay girisi rengi ile dikkat çeken modelin başlangıç fiyatı ise 4999 dolar olacak.





PAYLAŞ