İlk PlayStation 5 oyunu belli oldu - Haberler - indir.com

İlk PlayStation 5 oyunu belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-13 20:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sony’nin popüler oyun konsolu PlayStation’nun en yeni PlayStation 5 konsolu için meraklı bekleyiş sürüyor. The Game Awards 2019 etkinliğinde Microsoft’un Xbox Series X konsolu tanıtılması sonrasında gözler Sony tarafına çevrilmişti. PlayStation 5 hakkında henüz bilinenler sınırlıyken, etkinlik kapsamında ilk PlayStation 5 oyunu duyuruldu. Gearbox tarafından yeni oyun konsolu ile alakalı ilk oyun duyuruldu. Godfall adlı bu oyun 2020 yılında Sony’nin yeni oyun konsolu ile beraber çıkışını yapacak. Açıklamalara göre Godfall, üçüncü şahıs nişancı açısına sahip olarak oynanacak. Oyunun direkt bir şekilde yakın dövüşe odaklanacağını da belirtelim.

İlk PlayStation 5 Oyunu Godfall Oldu

PlayStation Store 'Aralık Fırsatları' başladıPlayStation Store 'Aralık Fırsatları' başladı

PlayStation 5 için ilk oyun olan Godfall, ayrıca Epic Games Store ile PC oyuncularına sunulacak. PS5 konsolu 2020’nin son aylarında tanıtılması bekleniyor. Godfall oyununun da bu tarihte çıkış yapması düşünülüyor. Borderlands yapımcısı olan Gearbox şirketinin sahip olduğu bu oyun, Coutnerplay tarafından geliştirildi. Konu hakkında açıklama yapan Gearbox CEO’su Steve Gibson, dünyayı eğlendirme misyonlarına devam edeceklerini belirtti. Ayrıca yetkililerin yaptığı açıklamaya göre bu yeni oyun PS4’te oynanamayacak.

RGp türüne sahip olan bu oyunun tanıtım videosu da paylaşıldı. PlayStation resmi YouTube hesabından yayınlanan bu tanıtım videosu 1 dakika 31 saniyelik bir süreye sahip olarak yayınlandı. Oyun içerisinde düşmanlarla savaşırken, ganimetlerin peşine düşeceksiniz. Oyun tek kişilik oynanabilmesinin yanı sıra iki veya üç kişilikte oynanabilecek.


PlayStation'ın patronu, PS5'te tüm dengeleri değiştirecek özelliği açıkladıPlayStation'ın patronu, PS5'te tüm dengeleri değiştirecek özelliği açıkladı
Minecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e GeliyorMinecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e Geliyor

PAYLAŞ