İlk ekran altı kamera teknolojisi Galaxy Z Fold 3'te kullanılacak - Haberler - indir.com

İlk ekran altı kamera teknolojisi Galaxy Z Fold 3'te kullanılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-17 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ice Universe tarafından paylaşılan bilgilere göre Galaxy Z Fold 3, ekran altı kamera teknolojisi ilk olarak Güney Koreli teknoloji devi Samsung akıllı telefon olacak. Halihazırda ise ZTE, ekran altı kameralı akıllı cep telefonlar geliştiriyor. Ancak ortaya çıkan sonuçlardan elde edilen bilgilere göre bu telefonların kamerası önemli düzeyde performans düşüklüğü yaşıyor. Kameranın herhangi bir performans düşüklüğü yaşatmaması adına, ekran altı kamera teknoloji adete kilit noktalardan biridir. Samsung ise bu teknolojiyi geliştirirken fotoğraf kalitesini en üst düzeye çıkarmak hedefleniyor. 

Galaxy Z Fold 3'ün tasarımı merak ediliyor

Popüler tasarımcı olarak adından söz ettiren Ben Geskin, sızdırılan bilgilere dayanarak Galaxy Z Fold 3'ün ilk görüntüleri de hazırlandı. Kesinleşmiş olan sızıntı ve kaynaklar ile hazırlanan bu renderlar, yeni katlanabilen akıllı telefonla ilgili olarak önemli detayları ortaya çıkardı. Renderlara göre Galaxy Z Fold 3, ana kamera sistemi olarak Galaxy S21 Ultra ile benzerlik taşıyacak. Aynı zamanda cihazın akıllı kalem özelliği de mevcut olacak. Bun yanı sıra daha önce herhangi bir katlanabilen telefonda yer almayan kalem desteğini yeni cihazda görmek mümkün olacak. İlerleyen zamanlar içerisinde diğer firmaların da bu alanda yeni çalışmalar yapması muhtemel olarak görülüyor. 

Galaxy Z Fold 3 S Pen desteğine sahip olabilirGalaxy Z Fold 3 S Pen desteğine sahip olabilir

Galaxy Z Fold 3’ün akıllı kalem özelliği ile beraber gelmesi, Galaxy Note serisinin satışlarını olumsuz bir şekilde etkileyecek. Bu sebeple de Galaxy Note serisinin rafa kaldırılma ihtimali de yeniden gündeme geliyor. Söz konusu bu akıllı cihazın teknik özellikleri ile ilgili olarak henüz elde edilen bir bilgi bulunmuyor. Sadece bazı kaynaklar cihazın Snapdragon 888 yonga seti ile beraber geleceği de tahmin doğrultusunda paylaşılıyor. Yaz aylarına doğru gelmesi beklenen Samsung'un yeni katlanabilen cihazı ile ilgili olarak daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor. Konu ile ilgili gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 

 


İlgili uygulamalar
Samsung Galaxy Z Fold 3 özellikleri ve çıkış tarihiSamsung Galaxy Z Fold 3 özellikleri ve çıkış tarihi
Galaxy Z Fold 3 S Pen ile geliyorGalaxy Z Fold 3 S Pen ile geliyor
Galaxy Z Fold 3 fiyatı dudak uçuklatıyorGalaxy Z Fold 3 fiyatı dudak uçuklatıyor

PAYLAŞ