İlk Doom Eternal güncellemesi oyunun dengelerini değiştirdi - Haberler - indir.com

İlk Doom Eternal güncellemesi oyunun dengelerini değiştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-11 16:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PC, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia ve Nintendo Switch platformlarında oynanmak üzere piyasaya sürülen Doom Eternal için ilk güncelleme gelmek üzere. Peki Doom Eternal güncellemesiyle beraber oyuna neler getiriliyor?

Doom Eternal güncellemesi oyuna çeşitli yenilikler getiriyor

id Software tarafından geliştirilen ilk ücretsiz güncelleme, hem hikaye modunu hem de oyunun çevrimiçi oynanış şeklinde değişikliğe neden olacak. Başarılı şirketin bu yazılım ile beraber odaklandığı konular arasında eşleştirme sistemi ile sistemler hatalar yer alıyor. Aynı zamanda yeni oyuncuların Doom Eternal oyununu öğrenmesi adına öğretici rehberini daha da sade bir hale getiren id Software, rehberin düzenlenmiş halini oyuna bu güncelleme ile beraber yükleyecek. Güncelleme Battle mode modunda değişiklik yapacak mı?

DOOM Eternal'ın oyun modlarını tanıtan yeni fragmanıDOOM Eternal'ın oyun modlarını tanıtan yeni fragmanı

Doom Eternal oyununun en önemli özelliklerinden birisi olan hız faktörü, artık oyuncuların daha zorlu bir mücadele vermesini sağlayacak. Zira bu ücretsiz olan güncelleme ile beraber oyunda bulunan şeytanların gücü daha da artırılmış olacak. id Software, güncelleme ile beraber oyunun zorluk derecesini daha da artırmak istiyor. Güçlendirilmiş iblisler oyunda zaten vardı fakat bu canavarları bulmak pek de kolay değildi. Oyuna getirilen yeni güncelleme, şeytanların oyuncu öldürme konusundaki isteğini daha da artıracak. Çünkü bir oyuncuyu öldüren şeytan hem daha çok güçlenecek hem de farklı bir oyuncunun oyuna ışınlanabilecek. Gücü artırılan şeytanlar, arkadaşlarının intikamını alabilecek ve oyuncu öldürdükçe daha fazla can kazanacak. Saldırı yapmak konusunda da daha güçlü olacak olan canavarlar, oyuncu öldürmeye devam ettikleri taktirde neredeyse ölümsüz bir hale gelebilecekler. 

id Software, oyunculara oyun esnasında bir şeytanın nasıl öldürüldüğünü anlatan rehbere odaklandı. Başarılı şirket, oyunun yüzme mekanikleri hakkında da bilgi veren rehbere el atacak ve oyuncuları suyun sebep olduğu hasarlar konusunda uyaracak. Yen güncelleme ile beraber Denuvo adlı hile korumasının işlevselliği de daha çok artırıldı. Bu sayede hile vakalarının sayısı daha da aza indirilmiş olacak. Son olarak online oyun seçeneğinde daha detaylı bir ölüm raporu ekranda yer alacak. İnternet bağlantısı zayıf olan oyuncular için çeşitli değişiklikler yapan geliştirici şirket, bir uyarı sistemi geliştirdi. Bu uyarı sistemi ile beraber internet bağlantısı yeterli olmayan oyuncular uyarılacak. Söz konusu bu güncellemenin ne zaman oyuncular sunulacağı henüz belli değil. Son olarak ise elde edilen bilgiler arasında ABD merkezli ekibin Invasion modu üzerinde çalıştığını eklemek gerekiyor. Bu mod, bir oyuncunun başka bir oyuncuya saldırması üzerine kurulu. Bu sayede bir kişi başka bir kişinin ilerleyişini altüst edebilir.


Doom Eternal için geri sayım başladı! İşte sistem gereksinimleriDoom Eternal için geri sayım başladı! İşte sistem gereksinimleri
DOOM Eternal'a ışın izleme teknolojisi kazandıran modDOOM Eternal'a ışın izleme teknolojisi kazandıran mod

PAYLAŞ