İlginç Google reklam hatası düzeltildi! - Haberler - indir.com

İlginç Google reklam hatası düzeltildi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-23 21:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

İnternet ve yazılım devi olan Google, kısa süre öncesinde oldukça konuşulan bir reklam filmi yayınladı. Evde Tek Başına filmi ile ünlenen ve  bu film üzerine kurulan reklamdaki bir hata, sessiz sedasız bir şekilde düzeltildi. Peki bu gerçekten bir hata mıydı? Peki neden ilginç Google reklam hatası düzeltildi!

Google Pixel 3'ün puanları belli oldu!

Google yüz tanıma teknolojisini başka firmalara satmak için hazırlanıyorGoogle yüz tanıma teknolojisini başka firmalara satmak için hazırlanıyor

İlginç Google reklam hatası düzeltildi!

Efsane filmlerden birisi olan Evde Tek Başına filmi ile ünlenmiş olan Kevin McCalliste üzerine kurulu olan bu Google reklamı, genel olarak oldukça beğenildi. Özellikle belirli bir yaşın üzerindeki kişilerin çok daha fazla beğendiği bu reklam, bazı kişiler tarafından şimdiye kadar yapılmış en iyi noel reklamı olarak nitelendirilmeye başlandı. Google Assistant odaklı olan bu reklamın bir sahnesinde, firmanın çift ön kameraya sahip Pixel 3 XL modeli görülüyor. Ancak bu modele bakıldığında ekran bir çentik yer almıyor. Ayrıca yan taraflarda da çerçeveleri olmayan bu telefon bir hata değil daha çok kasıtlı olarak yapılan ve telefonu daha güzel gösterilmesine olanak sağlayan bir taktikmiş gibi duruyor. Bu durum fark edilince şirket hemen reklamı güncelledi. Yeni reklamda devasa çentik ve nefes kesen gerçek Pixel 3 XL görülüyor. Peki Pixel 3 XL modeli hangi teknik donanımlara sahip?

Bu model içerisinde 6,3 inç 1080P OLED HDR ekran karşımıza geliyor. Pixel 3 modelinden tanıdığımız bir işlemciden gücünü alan cihaz içerisinde Snapdragon 845 modelini bulunduruyor. Ayrıca cihaz kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Grafik tarafına baktığımızda ise Google Pixel 3 XL, Adreno 630 GPU modelini bulunduruyor. Ayrıca 4 GB RAM ve 64 GB depolama seçeneğinin yanı sıra 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuyor. Cihazın arkasında tek bir 12 MP'lik optik görüntüleme yapabilen kamera, ön tarafında ise iki adet 8 MP çözünürlüğe sahip öz çekim kamerası yer alıyor. İki ön çekim kamerası kişilere geniş açı çekimine olanak sağlıyor. Arka kamera ise F1.8 diyafram açıklığına sahip ve 1.4um piksel boyutuna sahip sensör üzerine kurulu. Ayrıca yazılım ve teknoloji devi Google, cihaz içerisinde yapay zeka konusundaki yeteneklerini de konuşturmuş.


Google Asistan içerisine Türkçe dil desteği geldi!Google Asistan içerisine Türkçe dil desteği geldi!
Google Lens, bir milyar nesneyi tanımlayabiliyorGoogle Lens, bir milyar nesneyi tanımlayabiliyor
2018 Google Arama Trendleri2018 Google Arama Trendleri

PAYLAŞ