İlginç Aydınlatmalı ViewSonic Elite Monitörleri Duyuruldu - Haberler - indir.com

İlginç Aydınlatmalı ViewSonic Elite Monitörleri Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 21:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasında başarılı ekran teknolojileri ile bilinen isim olan ViewSonic tarafından CES 2019 kapsamında yeni monitör modelleri tanıtıldı. Oldukça değişik bir aydınlatma sistemine sahip olan ViewSonic Elite oyuncu monitörleri resmi olarak görücülere sunuldu. CES 2019 kapsamında geçtiğimiz günlerde birçok bilgisayar üreticisi tarafından oldukça iddialı oyuncu leptop modelleri ile beraber monitörler gördük. Şimdi ise onlardan birisi olan ViewSonic Elite model adına sahip XG240R ve XG350R-C oyuncu monitörleri tanıtıldı. Modeller 16:9 ve 21:9 en boy oranına sahip olarak gelirken sundukları yüksek performans ile tam olarak oyunculara hitap ediyor diyebiliriz.

ViewSonic Oyuncu Monitörleri : Elite

65 İnçlik 4K Oyuncu Monitörü OMEN X Emperium Tanıtıldı65 İnçlik 4K Oyuncu Monitörü OMEN X Emperium Tanıtıldı

Bu yeni ekranların sunmuş olduğu özelliklere bakacak olursak modellerden olan XG240R olan versiyon 24 inçlik bir ekran ile geliyor. 1080p çözünürlük sunan bu modelde 144 Hz yenileme hızı yer alıyor. 1ms tepkime süresine sahip olan cihaz oldukça dikkat çekiyor. XG350R-C modeli ise sahip olduğu kavisli tasarımı ile 35 inçlik bir ekran sunuyor. Bu ekran ise tam 3440 x 1440 piksellik çözünürlük sunuyor. Bu cihazda yer alan panel ise 100 Hz yenileme hızı sunarken 3 ms ise tepki süresiyle geliyor. Her iki monitör modelinde de AMD FreeSync teknolojisi bulunuyor. FreeSync teknolojisi sayesinde oyunlarda  yaşanan görüntü yırtılmasının önüne geçiliyor ve bu sayede daha akıcı bir oyun deneyimi yaşanmış oluyor.

Sunduğu Tasarımla Öne Çıkan Acer Swift 7 Duyuruldu

Modeller ayrıca USB 3.0 portları ile beraber HDMI ve Displayport girişine de sahip durumdalar. Arka yüzeyi LED aydınlatma ile gelen model RGB Mouse ve klavye gibi aksesuarlar ile senkronize bir şekilde çalışabiliyor. Cihazların resmi olarak açıklanana rakamlara göre XG240R olan model 266 dolar, XG350R-C ise 716 dolar satış fiyatına sahip olacak.


Razer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü TanıttıRazer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü Tanıttı
4K HDR Asus ROG Strix Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı4K HDR Asus ROG Strix Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı
LG, Taşınabilir Monitörünü DuyurduLG, Taşınabilir Monitörünü Duyurdu

PAYLAŞ