İlerlemeli Platform Oyunu: Mikey Hooks (Video) - Haberler - indir.com

İlerlemeli Platform Oyunu: Mikey Hooks (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil cihazlar için ortaya çıkarılan ve retro tarzındaki arayüzüyle son derece eğlenceli bir oynanış sunan Mikey Hooks, sevimli bir karakteri kontrol ederek ilerleyeceğiniz bir platform oyunudur.

Mikey isimli bir karakteri yöneterek oynadığınız bölümde ilerlemeniz gereken oyun, Mario oyunundaki gibi karakteri zıplatarak, koşmasını sağlayarak ya da engellerin üzerinden bir halat yardımıyla atlayarak geçebileceğiniz son derece eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Mickey Hooks

Karşımıza çıkan yaratıklara yakalanmadan ya da onlara dokunmadan ilerlemeniz gereken oyunda ayrıca önünüze çıkan altınları toplayarak da puan kazanabilirsiniz. Oldukça kaliteli ve kolay bir oynanış imkanı sunan oyunda 6 farklı ortam, 36 birbirinden zorlu bölüm ve karakterinize giydirebileceğiniz 220 çeşit kostüm bulunmaktadır.

Uygulama mağazalarında 0.99 USD fiyat etiketine sahip olan Mikey Hooks oyununu Android, iPhone ve iPad cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Mikey Hooks Tanıtım Videosu


PAYLAŞ