İlan Sitesi ikinciel.com Mobil Uygulamalarını Yayınladı - Haberler - indir.com

İlan Sitesi ikinciel.com Mobil Uygulamalarını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji
ikinciel.com'un mobil uygulamalarının dışında emlakçı ve oto galericilere odaklı "Mobil Mağaza'' özelliği de dikkat çekici. Firmaların kendi uygulamalarını yapmayan yeni yapısı ile fark yaratacağa benziyor.

Mağaza sahipleri, kendilerine özel kişiselleştirilmiş bir mobil mağaza oluşturabiliyorlar. Maliyeti oldukça yüksek olacak bu hizmet ikinciel.com 'un bu hizmeti sayesinde 1.290TL gibi oldukça makul bir fiyata sunuluyor. ikinciel.com uygulamasının GPS ile ilan sahibinin konumunu tespit edip, yol tarifi sunuyor olması ayrı bir güzellik katmış. Arayüz açısından da oldukça kolay ve güzel olduğunu söylemeliyiz.

ikinciel.com'un Kurucu Ortağı Burak Akgül: '' Kişiselleştirme üzerine çalışmalarımızı sürdürdürüyoruz ve kullanıcıların sosyal platformda daha aktif bir şekilde iletişim kurmalarını ve satış yapmalarını sağlayabilmek adına Mobil Mağaza uygulamasını geliştirdik. ''

Şu anda Android ve iOS işletim sistemi için hazırlanan uygulama, yakın zamanda Windows Phone 8 işletim sistemi ve tablet sürümünü yayınlanacak. Kısa süre içerisinde tüm platformlara yayılmaya çalışan ikinciel.com işinde oldukça başarılı ve hızlı gidiyor. Rakiplerine göre daha hızlı gelişen ikinciel.com'u sitemizden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ