ikinciel.com Android Uygulaması Yayında - Haberler - indir.com

ikinciel.com Android Uygulaması Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım
ikinciel.com sitesindeki bir çok özelliğe sahip uygulamada emlak, araba, alışveriş ve bir çok kategoride ikinci el ürünleri inceleyebileceğiniz bir yapıya sahip.

ikinciel.com sitesinde bulunan ilanları görebilir, yeni ilan verebilir, verilen ilanları ve ilan sahiplerini takibe alabilirsiniz. Kolay arama özelliği sayesinde ilanlara çok kolay bir şekilde ulaşabilmeniz mümkün. aradığınız ilan içerisinde filtrelemeler yaparak aramanızı azaltarak istediğiniz sonuca daha kolay ulaşabilirsiniz.

Eğer internet üzerinden alışverişi seviyor ve ikinci el ürünlere merak duyuyor iseniz ikinciel.com android uygulaması tam aradığınız şeylere cevap verecek olanağa sahiptir.

Bu uygulamanın bir çok rakibi bulunmakta. Sahibinden, letgo gibi platformlar bunların en öncü rakipleri oluyor. Bu platform daha yeni kurulmuş olsa da ellerindekini satmak isteyen kullanıcılar için bir müşteri daha demek. Ne kadar fazla platformda yayınlayabilirseniz o kadar müşteriniz artacak demektir. Hızlı ve güvenilir alışveriş için bu siteyi tercih edebilirsiniz. Android uygulamasının desteğiyle birlikte telefondan kendi ilanlarınızı hızlı bir şekilde oluşturabilir, resim koyabilir ve açıklama satırlarını girebilir ve bunu çevrenizle paylaşabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ