İkinci PHP Konferansı, 3 Mayıs'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde Başlıyor - Haberler - indir.com

İkinci PHP Konferansı, 3 Mayıs'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İlki geçen yıl düzenlenen İstanbul PHP Konferansı'nın bu yıl ki etkinliği 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde düzenleneceği gibi bu yıl ki etkinliğe uluslararası konuşmacılarda katılacak.

Php-ist Istanbul PHP Topluluğu tarafından organize edilen etkinlikte PHP yazılım diliyle ilgilenenlerin dışında genel olarak web yazılımıyla ilgilenen herkesin dikkatini çekecek olan teknolojiler üzerine konuşulacak. Büyük bir bölümünün açıklandığı İstanbul PHP Konferansı'nın etkinlik programına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haberimizin başında da belirttiğimiz üzere etkinliğe bu yıl yurt dışından Symfony'nin arkasında bulunduğu Sensio Labs şirketinin eğitim departmanının başında bulunan Hugo Hamon'un yanı sıra RabbitMQ hakkında pek çok kitap ile kütüphane yazmış olan Alvaro Videla'yla ülkemizden de Limango'dan Osman Üngür, Sony'den Lemi Orhan Ergin, Enuygun.com'dan Ramazan Korkmaz ile Tasit.com'dan Suat İmamoğlu gibi konuşmacılar yer alacak.

3 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan İstanbul PHP Konferansı'na katılmak isteyenler ücretsiz olan bu etkinlik için buraya tıklayarak biletlerini alabilirler.





PAYLAŞ