İki Yeni Neffos Model Telefon Geliyor - Haberler - indir.com

İki Yeni Neffos Model Telefon Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-18 14:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Telefon üreticisi Neffos cephesinden yeni uygun fiyatlı Neffos C7 ve C5A modellerini duyurdu. Telefon üreticilerinden her ne kadar güçlü amiral gemisi seviyesinde modeller görmeye alışık olsak da, uygun fiyatlı modellerin de yaygınlaşmaya devam ettiğini görüyoruz. Bu noktada Neffos tarafından pazara iki yeni uygun fiyatlı model sunuluyor ve cihazlar ülkemizde de satışa çıkacak. Neffos C7 ve C5A olarak gelen bu iki model sunmuş oldukları performans ve fiyat seviyesi bakımından bütçe dostu bir seri olmayı başarıyor. Neffos C7 modelinden başlayacak olursak metalik kasaya sahip olan cihazda 8 megapiksellik ön kamera ve HD bir ekran yer alıyor.

Fiyatına göre iyi selfie kareleri yakayacak olan modelde güzellik moduda yer alıyor. Cihazda yer alan ekran ışığı özelliği ile düşük ışıklı ortamlarda kullanıcılar portre çekimler gerçekleştirebilecekler. Ön kameranın ayrıca 86 derecelik geniş bir açıya sahip olduğunu belirtelim. 13 megapiksel arka kameraya sahip olan Neffos C7 modelinde Faz Algılamalı Otomatik Odaklama özelliği yer alıyor ve bu her iki kamerada gündüz koşullarında iyi bir performans sergileyebiliyor. Neffos C7'de 5.5 inçlik IPS-LCD bir ekran görüyoruz ve telefonda parmak izi okuyucusunun arka yüzeye konumlandırıldığını görüyoruz.

İlgili haber : TP-Link Neffos N1 Android Akıllı Cihazının Özelliklerini Yayınlandı

İşlemci tarafında sekiz çekirdekli 1.5 GHz hızda bir işlemci ile gelen Neffos C7'de 2 GB Ram belleği bulunuyor. Çift SIM kart desteği de sunan modelin ülkemiz fiyatı ise 999 TL olarak belirlenmiş durumda. Diğer bir model C5A ise daha uygun fiyatı düşük özelliklere sahip olarak geliyor. Bu noktada 5 inçlik ekran ile beraber 2300 mAh'lik bir batarya ve 5 megapiksellik bir kamera görüyoruz. 2 megapiksellik ön kameraya sahip olan bu modelde çift SIM kart desteğine sahip ve 599 TL'lik fiyat etiketi ile geliyor. Modellerin kutu içerisinden Android 7.0 desteği ile geldiğini hatırlatalım.





PAYLAŞ