İki Platform Oyunu Big Fish ve Annulus kısa süre için ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

İki Platform Oyunu Big Fish ve Annulus kısa süre için ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-09 17:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Itch, ücretsiz oyunlar için yeni bir kampanya başlattı. İki adet farklı oyunu dağıtmaya başlayan söz konusu şirket, platform oyunlarını seven oyuncuları son derece mutlu edebilecek gibi görünüyor. Itch'in ücretsiz bir şekilde oyunculara sunduğu oyunlar, Big Fish ve Annulus olarak adlandırılıyor. Söz konusu kampanya, 5 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli. 

Yakın zaman içerisinde üst üste ücretsiz oyun kampanyaları başlatan Itch, iki oyunu daha ücretsiz olarak sunmaya başladı. İki boyutlu platform oyunlarını seven oyuncuların hoşuna gidebilecek gibi görünüyor. 

Call of Duty Modern Warfare tarihi satış rekoruna ulaştıCall of Duty Modern Warfare tarihi satış rekoruna ulaştı

Itch'in ücretsiz bir şekilde sunmaya başladığı oyunlardan ilki Annulus olarak belirtiliyor. Bir uzay istasyonu içerisinde geçen oyun, türlü zorluklarla mücadele etmenizi istiyor. Karakterin yeteneklerini daha üst düzeye çıkarmaya çalıştığınız bu oyun, giderek daha da zor bir hale gelerek eğlenceli saatler geçirmenizi sağlayacak. Elbette bu süreç içerisinde sizlere verilen görevleri de yerine getirmeniz gerekiyor.

Annulus, Steam üzerinde satışa sunulan bir oyun değil. Zaten oyunun arkasında da bir şirket yerine bağımsız bir geliştirici bulunuyor. Ayrıca oyun, sistem gereksinimleri açısından da oyuncuları son derece mutlu edecek gibi görünüyor. 

Itch tarafından ücretsiz hale getiriline bir diğer oyun da Big Fish olarak belirtiliyor. Yine iki boyutlu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkan Big Fish oyunu, adından da anlaşıldığı gibi denizde geçen bir yaşamı konu ediniyor. Kuyruğu düşmemiş bir kurbağaya hayat verdiğimiz bu oyun içerisinde karşımıza çıkan yemleri yememiz ve devasa bir boyuta gelmemiz gerekiyor.

Aslında Big Fish oyununun daha farklı bir konsepte sahip olarak geliştirilmiş çevrimiçi bir oyun da var. Solucan yönettiğiniz o oyunu bilen oyuncular, Big Fish oyunun oynarken zorlanmayacaklardır. İki oyunun en büyük farkı, birinin çevrimiçi olarak başka oyuncularla da oynanabiliyor olmasıyken diğerinin tek oyunculu olması. 

Itch'in 5 Aralık'a kadar ücretsiz yaptığı oyunlara sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • Firma tarafından ücretsiz olarak sunulan oyunlara isimlerinde yer alan bağlantılar üzerinden erişebilirsiniz. Bu bağlamda, Big Fish ve Annulus için, ilgilendiğiniz oyunun üzerine tıklayabilirsiniz. Bundan sonraki her aşamayı, her oyun için tek tek uygulamanız gerekecektir.
  • "Download Now" yazan butona tıklayın.
  • Açılabilir bir menü ile karşılaşacaksınız. Bu menü, oyuna PayPal üzerinden bağış yapmanızı sağlıyor. Bağış yapmak isterseniz belirtilen yönergeleri uygulayın. Bağış yapmak istemiyorsanız bir sonraki adıma geçin.
  • "No thanks, just take me to the downloads" yazan butona tıklayın. Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada işletim sisteminize uygun olan dosyayı bulun ve indirin. İndirme işleminden sonra oyunu kurun.




PAYLAŞ