İki ekranlı LG Wing tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı - Haberler - indir.com

İki ekranlı LG Wing tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-02 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden LG'nin radikal bir tasarım tercih etmiş olduğu iki ekranlı LG Wing için ortaya bir takım detaylar çıkmıştı. Hatta akıllı cihazı kullanırken bile görüntülenmişti ancak şimdi telefonun resmi tanıtım tarihi açıklanmış oldu. Bilmeyen için LG'nin Wing adlı verilen telefonda katlanabilir telefonlardan farklı olarak yana açılan ikinci bir ekran tasarımı kullanılıyor. Yayımlanan videoda LG Wing tanıtım tarihi eylülün ikinci haftası işaret ediliyor. 

LG Wing tanıtım tarihi resmiyet kazandı

Yayınlanan videoda görünen LG'nin iki ekranlı akıllı cep telefonu Wing, ana ekran tarafında 6.8 inç büyüklüğü ile karşımıza çıkacak. Bu ekrana 4 inç büyüklüğünde ikinci bir ekran eşlik edecek. Cihaz bu ekran boyutlarının dışında T formatında bir tasarıma sahip olmasıyla oldukça dikkat çekici olacak. Aktif kullanımda nasıl zorluklar yaşanacağı şu an için bilinmiyor ancak katlanabilir akıllı cep telefonlara kıyasladikkat çekici bir tercih olduğu ortadadır. Düşünülenin aksine bir amiral gemisi olmayan LG Wing, Snapdragon 765 veya 765G işlemciden gücünü alması bekleniyor. Telefonun bu kapsamda yakın zaman önce ortaya çıktığı kadarıyla 1.000 dolar seviyesinde bir fiyat etiketine sahip olacak.

YouTube üzerinden bir tanıtım videosu yayımlayan LG Mobile Global, yeni telefonuna gönderme yapıyor. Telefonun T şeklindeki tasarımına dikkat çeken LG, bu ikinci ekranın 90 derece dönebildiğini tanıtım videosuyla göstermiş oluyor. Söz konusu akıllı cep telefonların detaylarının ise 14 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek olan etkinlikte ortaya çıkması bekleniyor. 

 





PAYLAŞ