Ikea plastik ve ahşapta kullanılabilen kablosuz şarj cihazını tanıttı! - Haberler - indir.com

Ikea plastik ve ahşapta kullanılabilen kablosuz şarj cihazını tanıttı!

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-21 16:31:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

 Ikea, kablosuz şarj bobinleri ile gömülü mobilyaların yanı sıra mevcut mobilyalarınızı bu hale getirebileceğini ürünlerde satışa sunmaya başladı.

Ikea dünyanın en popüler mobilya mağazalarından biri. Bugün yeni ürünlerle karşımıza çıkan şirket kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak ürünler tanıttı. Geçtiğimiz dönemlerde kablosuz şarj özelliğine sahip olan masa ve sehpaların satışa sunulmuştu. Ikea tarafından tasarlanan Sjömärke isimli kablosuz şarj cihazı ise masa ve sehpalara kablosuz şarj özelliği eklenmesine imkan sunuyor.

Apple yeni kablosuz şarj teknolojisini deniyorApple yeni kablosuz şarj teknolojisini deniyor

Gayet basit bir kullanıma sahip olan Sjömärke kablosuz şarj cihazı, altına yerleştirildiği masa veya sehpanın üst yüzeyinde kablosuz şarj özelliğinin kullanılmasını sağlayan bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Sjömärke demir masaların yanı sıra ahşap ve plastik olan masalarla da rahatlıkla kullanılabileceğinden kullanıcıların bu cihaz için ekstra bir mobilya almasını gerektirmiyor.

Kablosuz şarj özelliği nedir?

Yanında gelen çift taraflı bantlar ile Sjömärke’ler masaların altına yerleştirilebiliyor. Fakat bu modelin şimdilik sadece 8 - 22 mm kalınlığındaki masalar ile kullanılabileceğinin altını çizmekte de fayda var. Qi standardına sahip olan akıllı telefon ve kulaklık gibi cihazları şarj edebilen Sjömärke, kullanıcılarına 5W'a kadar destek sağlıyor. Ekim ayında satışa çıkacak olan Sjömärke modelinin fiyatı ise 40 dolar. Ürün Ikea’nın resmi web sitesinde çoktan listelenmiş durumda, fakat henüz satışa sunulmadı.

Ikea’nın sitesinde yer alan ürün açıklaması ise şu şekilde;

Bir sihirbazlık numarası yapın ve telefonunuzu doğrudan masa üstünde veya rafta şarj edin. İşin sırrı, mobilyanın üzerine gizlenmiş bu kablosuz şarj cihazıdır. Bu  dekorunuza uyum sağlayan teknolojiyle kolay şarjı!

SJÖMÄRKE kablosuz şarj cihazı ile, şarj cihazını örneğin bir masa üstü veya raf altına gizli olarak monte ettiğiniz için teknolojiniz görünmez hale gelir. Metal hariç tüm malzemelerde çalışır.

Odayı temiz ve düzenli tutmak için şarj cihazlarının ve kabloların dekora karışmasını istediğinizde bir masa, yan sehpa veya komodin üzerine monte etmek için mükemmeldir.

Şarj cihazı, priz aramanıza ve kabloları takip etmenize gerek kalmadan telefonunuzu şarj etmeyi kolaylaştırır - telefonu masa üstüne veya şarj cihazının tam üzerindeki rafa yerleştirmeniz yeterlidir. 6 ft uzunluğunda bir kablo, kolay montaj için çift taraflı yapışkan bant ve telefonunuzu üst kısımda nereye koyacağınızı gösteren çıkartmalarla birlikte gelir.

Metal hariç ⅜ – ⅞” kalınlığındaki tüm malzemelerde en iyi şekilde çalışır. Birlikte verilen çift taraflı yapışkan bantla monte etmenizi öneririz. Vida veya diğer donanımlarla da monte edilebilir (dahil değildir). Farklı malzemeler, farklı donanım türleri gerektirir. Şarj cihazını vidalarla monte etmeyi seçerseniz, tavsiye için yerel hırdavatçınıza danışın.

Telefonu tam olarak üstüne yerleştirdiğinizden emin olmak için şarj cihazını nereye yerleştirdiğinizi dikkatlice işaretleyin.

İçindekiler: 1 kablosuz şarj cihazı, 1 güç kaynağı ünitesi (70⅞” uzunluk), 4 şerit çift taraflı yapışkan bant ve 2 etiket çıkartması. Şarj cihazı, örneğin bir masa üstü veya raf aracılığıyla dolaylı şarj için tasarlanmıştır. Telefon, şarj cihazıyla doğrudan temas edecek şekilde yerleştirilmemelidir.

  


İlgili uygulamalar
Çin kablosuz şarj hızını limitlediÇin kablosuz şarj hızını limitledi
Realme en hızlı kablosuz şarj cihazıını tanıttıRealme en hızlı kablosuz şarj cihazıını tanıttı

Ikea plastik ve ahşapta kullanılabilen kablosuz şarj cihazı


PAYLAŞ