Ikea Akıllı Perde Fiyatları Belli Oldu - Haberler - indir.com

Ikea Akıllı Perde Fiyatları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-10 17:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknolojiyi hayatımızın her alanında görmeye devam ediyoruz. Ev ürün ve dekorasyon ile bilinen isim Ikea’dan yeni akıllı perdeler için fiyatlar yayınlandı. Teknoloji sadece bilgisayar ve akıllı telefondan ibaret olmuyor. Bu noktada kullanıcı hayatımı ve deneyimini kolaylaştıran çok daha yararlı ve yenilikçi ürünler görmeye devam ediyoruz. Bunlardan birisi ise Ikea tarafından gerçekleştirilmiş durumda. Akıllı ev ürünleri yaygınlaşmaya devam ederken geçtiğimiz Eylül ayında Ikea cephesinden bu akıllı perdeler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu ürünlerin satış fiyatları belli olmuş oldu. Ürünleri Fyrtur ve Kadrilj olarak iki farklı versiyonla görüyoruz. Bu akıllı perdeler ayrıca karartma perdesi ile beraber geliyor.

Ikea Akıllı Perde Fiyatları

Açıklananlara göre Kadrilj perdeleri 99 euro fiyat etiketine sahip olacak. Fiyatlar perde boyutuna göre değişkenlik gösterecekken 158 dolara kadar çıkabileceği belirtiliyor. Karartma akıllı perdenin ise henüz fiyatı belli olmuş değil. Ikea’nın bu yeni akıllı perdeleri ne gibi işlevlere sahip derseniz gelin detaylarına göz atalım. Akıllı telefonlar ile kontrole sahip olan bu perdeler kullanıcılara çok büyük kolaylıklar sunuyor. Piyasada yer alan diğer akıllı perdeler çok daha yüksek fiyatlara sahip olurken motorlu perdelerin yurt dışı üzerinde 400 dolar gibi etiketlere satıldığı biliniyor. Ikea ise pazara sunacağı bu uygun fiyatlı perdeleri ile dikkatleri çekiyor.

Google Asistan ve Amazon Alexa gibi sesli asistanlar ile uyumlu olacak perdenin Türkiye’de satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor. Akıllı perdenin ülkemiz fiyatının da belli olmadığını ifade edelim. Sesli asistan ve akıllı telefonlar ile uyumlu olacak bu akıllı perdelerin uygulama ve yazılım yardımı ile beraber birçok kolaylığa sahip olması bekleniyor. Ikea’nın bu yeni akıllı perdeleri satışa sunulduğu zaman kullanım deneyimi ve tüm detayları en net şekilde belli olacak.  





PAYLAŞ