IFA 2018 gündemine bomba gibi düşen en iyi akıllı telefonlar belli oldu - Haberler - indir.com

IFA 2018 gündemine bomba gibi düşen en iyi akıllı telefonlar belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-03 11:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Daha önceden karşımıza hangi cihazların çıkacağını bilmediğimiz için herkes için heyecan verici olan IFA, Samsung bu etkinlikte birçok akıllı telefonunu sergilerken, Apple, Google gibi dev markalar cihazlarını birkaç ayda tanıtmayı seçti.

Berlin de başlayan IFA 2018, akıllı telefon pazarına girecek orta segment akıllı telefonları incelemek için güzel bir imkan. Daha önceden karşımıza hangi cihazların çıkacağını bilmediğimiz için herkes için heyecan verici olan IFA, Samsung bu etkinlikte birçok akıllı telefonunu sergilerken, Apple, Google gibi dev markalar cihazlarını birkaç ayda tanıtmayı seçti. Ancak düzenlenen etkinlikte insanı heyecanlandırmayı başaran orta seviyede güzel telefonlar olduğunu belirtmeliyim. Bizde sizler için bu akıllı telefonları sıraladık. Gelin bu akıllı telefonlar neler birlikte göz atalım.

1- Sony Xperia XZ3

IFA 2018’in sergilenen telefonlar arasında en iyi diyebileceğimiz orta segmentli telefon olan Xperia XZ3, Sony’nin bu yeni amiral gemisinin OLED ekranla kullanıcıları ile buluşuyor olması birçok teknoloji severi heyecanlandırmayı başardı. 6 inç ekrana sahip olması ile dikkatleri üzerine toplayan cihaz, film seyretmek için gayet uygun ekrana ve ön yüzeyinde bulundurduğu hoparlör sayesinde film heyecanı yaşayabileceğiniz bir cihaz. Xperia XZ2’de kullanılan arka kameranın aynısı kullanılırken, ön kamerası 13 megapiksele kadar yükseltildi. Performans ve pil konusunda bizden tam puan almayı başaran cihaz, kablosuz şarj özelliği de sunuyor. 900 Dolar değerinde olan telefonun Türkiye pazarına ne zaman gireceğini bilmiyoruz.

2- ZTE Axon 9 Pro

IFA 2018 Berlin’de bii karşılayan ZTE Axon 9 Pro, amiral gemisi ZTE Axon 7’nin devamı niteliğinde. ZTE Axon 8 üretimi yapmayan firma, direkt olarak 9’a geçti. 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunan cihaz, 4000 mAh pil özelliğinin yanında Snapdragon 845 özelliğini bünyesinde barındırıyor. Çift arka kameraya sahip olan cihaz, yüz tanıma teknolojisini bünyesine dahil etmiş durumda. 649 Euro değerinde olan Axon 9 Pro, 20 megapiksel ön kamera özelliğine mevcut.

3- Huawei Mate 20 Lite

4 GB RAM ile desteklenen bir Kirin 710 işlemci özelliğine sahip olan Huawei Mate 20 Lite, 2340 x 1080 çözünürlüğe sahip 6,3 inç çentikli ekran özelliği ile öne çıkmayı başarıyor. Hem ön kamerası hem arka kamerası çift olan cihazın, ön kamerası 24 ve 2 megapiksel ön kamera, 20 ve 2 megapiksel arka kameraya sahip. Cihazın fiyatı ise 380 Sterlin.

4- Honor Play

6.3 ekran özelliği, Kirin 970 işlemci ve 4 GB RAM özelliğini bünyesinde barındıran Honor Play, tam bir oyun telefonu olarak karşımıza çıkıyor diyebilirim. Oldukça başarılı bir kameraya sahip olan akıllı telefon, 16 megapiksel tek kamera özelliğine sahip. Otomatik nesne tanıma özelliği mevcut olan cihazda, aynı zamanda 3750 mAh pil özelliğini kullanıcılarına sunuyor. cihazın fiyatı ise 329 Dolar.

5- LG G7 One and LG G7 Fit

Ne üreteceği hakkında bir bilgimiz olmayan ve bizi en çok heyecanlandıran telefonlar arasında olan LG, IFA 2018’de LG G7 One ile karşımıza çıktı. Amiral gemisi G7 ThinQ’nun bir alt versiyeno olan G7 One,  6.1 inçlik bir ekrana sahip. 4 GB Ram ve Snapdragon 835 yonga seti özelliğini bünyesinde barındıran cihaz, 32 GB depolama alanı ile vitrine girmek için hazırlanıyor. İçerisinde Snapdragon 821 özelliğine sahip olan LG G7 Fit ise LG G7 One’dan daha uygun bir fiyat ile karşımıza çıkacak akıllı telefon. Ancak fiyatı hakkında şimdilik bir bilgimiz yok.

6- HTC U12 Life

Amerika birleşik Devletleri’nde pazara girmeyecek olan HTC U12 Life, teknoloji severlere uygun fiyat sunarak insanların gönlünde tat kuracak bir akıllı telefon olacak. Orta seviye 636 işlemci ve 4 GB Ram, 64 GB depolama alanına sahip olan cihaz, 6 inç ekrana sahip. 300 sterlin gibi bir fiyat aralığına sahip olacak olan cihaz, ayrıca isteyenlere 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunacak.

7- BlackBerry Key2

Klavyeli telefon severlerin ilgi odağı haline gelen BlackBerry serisine yeni dahil olan Key2, QWERTY klavye özelliğine sahip ve  Snapdragon 636 işlemci gücüne sahip. 4 GB RAM’e sahip olan akıllı cihaz, gerek uygun fiyatı olsun gerekse polikarbonat gövde sahibi olsun dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 350 Sterlin olan cihaz, Türkiye pazarına ne zaman gireceği hakkında bir bilgimiz şimdilik yok.





PAYLAŞ