İETT'den Ulaşımı Kolaylaştıracak Uygulama: Nasıl Giderim - Haberler - indir.com

İETT'den Ulaşımı Kolaylaştıracak Uygulama: Nasıl Giderim

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İETT Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Nasıl Giderim mobil uygulaması, kullanıcıların gitmek istedikleri yere hangi toplu ulaşım aracını kullanarak ulaşabileceklerini farklı seçeneklerle birlikte öğrenmelerini amaçlıyor.

Oldukça sade ve fonksiyonel bir arayüz ile indirmeye sunulan Nasıl Giderim mobil uygulamasını kullanarak İstanbul genelinde kolay bir şekilde seyahat etme imkanına sahip olacaksınız.

Nasıl Giderim

Uygulamada bulunan özgün chat arayüzünü kullanarak herhangi bir arkadaşınız ile sohbet edermiş gibi dilediğiniz noktaya toplu ulaşım ile nasıl gideceğinizi öğrenebilmenizi sağlayan uygulama aynı zamanda ulaşım alternatifleri arasından en uygun seçeneği tercih etmenize de yardımcı oluyor.

Nasıl Giderim ile İETT otobüsleri, Metrobüs, Marmaray, Tramvay, Şehir hatları ve İDO gibi ulaşım araçlarının bulunduğu çözümlere ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda ev, işyeri gibi favori noktaları belirleyerek bulunduğunuz noktadan gitmek istediğiniz noktaya hangi toplu ulaşım aracıyla nasıl gidebileceğinizi de tarifli ya da haritalı olarak görebiliyorsunuz.

Şimdilik sadece Android platformunda yayınlanan Nasıl Giderim uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla mobil cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ