IDrive Facebook Fotoğraf ve Videolarınızı Yedekliyor - Haberler - indir.com

IDrive Facebook Fotoğraf ve Videolarınızı Yedekliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Verilerini güvenli bir şekilde yedeklemek isteyen kullanıcılara online yedekleme hizmetini sunan IDrive servisi lokalde bulunan verileri yedeklemenin yanı sıra artık online ortamda yer alan belge ve dosyalarınızın da yedeklenmesini sağlıyor.

Lokalde bulunan dosyalarınızı bulut servisine yedekleyerek bütün dosyalarınızın güvenli bir ortamda bulunmasını sağlayan IDrive bu hizmetini geliştirerek artık Facebook hesabınızda bulunan sizin etiketlediğiniz tüm fotoğraf ve videolarınızı da güvenli bir şekilde saklayabilmeniz için önemli bir adım attı.

Günümüzde çoğu kullanıcı fotoğraf ve videolarını Facebook hesabına yüklemekte ve ihtiyaç duyduğunda da buradan erişebilmektedir. Ancak gün geldiğinde ya Facebook hesabınızı kullanmak istemezseniz. İşte bu olasılığı değerlendiren IDrive geliştiricileri Facebook hesabınız üzerinde bulunan tüm fotoğraf ve videolarınızın yedeğini alabilmeniz, sadece kendi albümünüzde bulunan değil, etiketlendiğiniz tüm fotoğrafları online olarak yedekleyebilmeniz için bu kolaylığı kullanıcılarına sunmuş durumda. IDrive ile 5GB' a kadar yapacağınız yedeklemeleri hiç bir ücret ödemeden yapabilirsiniz. 

IDrive servisine verilerinizi Windows ve Mac bilgisayarlarınızı kullanarak aktarabileceğiniz gibi iOS, Android ve Windows Phone sürümleri ile de akıllı cihazlarınızı kullanarak yedekleme hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Windows PC için IDrive indir

Mac PC için IDrive indir

Android için IDrive indir

iOS için IDrive indir

Windows Phone için IDrive indir

 





PAYLAŞ