İddialı tasarımıyla LG Velvet geliyor - Haberler - indir.com

İddialı tasarımıyla LG Velvet geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-13 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son yıllarda sektörde bekleneni veremeyen ve düşüşte olan LG cephesinden yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket Velvet serisi ile piyasada adından söz ettirmek istiyor. Yeni bir tasarım yapısına sahip olarak gelmesi beklenen LG, bu serisinden oldukça umutlu gözüküyor. Kullanıcılar telefon pazarında sürekli olarak yenilikler istiyorlar. Bu noktada üst bir model çıktığında direkt olarak onu almayı istiyorlar. Durum bu şekilde ilerlediği için ise üretici markalar sürekli olarak yeni modellerini sunuyorlar. Her yeni modelde yeni özellik sunmayı başaran şirketler kullanıcıların dikkatini çekiyorlar.

Samsung telefon pazarında istikrarlı yükselişini sürdürürken, ezeli rakiplerden olan LG cephesinde ise işler beklenildiği gibi gitmiyor. Ancak LG yeni serisi Velvet ile geri dönüp yükselişe geçmeyi hedefliyor. Son zamanlarda oldukça geride kalan LG amiral gemisi modellerinde bile beklediği ilgiyi giremiyor. Ancak Samsung karşısında yeni amiral gemisi Velvet serisi ile beklentisinin bir hayli yüksek olduğunu belirtelim.

LG G9 ThinQ hakkında önemli sızıntılarLG G9 ThinQ hakkında önemli sızıntılar

LG’nin yeni Premium serisi Velvet olacak

Şirket yapmış olduğu basın açıklamasında Velvet serisinde yeni bir tasarım felsefesi baz aldığını ve uygulandığı ifade ediliyor. Telefonun daha önce ortaya çıkan taslaklarından ise yağmur damlası şeklinde kamera tasarımı ve hem ön hem de arka yüzeyde kavisli cam ile 3D  tasarım bulunması bekleniyor. LG telefon adlandırmasında numaratik adlandırmadan uzak olarak daha etkileyici isimler koyacağını da ifade ediyor.

LG basın açıklamasında Velvet isminin telefonun 2 karakter özelliğini yansıtıığını ve bu noktada pürüzsüzlük ve kalteli yumuşaklık çağrısı olduğunu belirtiyor. Geçmişte Snapdragon 765 kullanacağına dair iddialar yer alırken, LG telefonlarında uzun bir süredir kavisli ekran tasarımı kullanmamıştı. Bu sebeple Samsung’un yapmış olduğunun tam tersini yapacak gibi duruyor. Bakalım bu yeni model 15 Mayıs tarihinde piyasaya sunulacak mı göreceğiz.


LG yeni amiral gemisi akıllı telefonunu yakında tanıtabilirLG yeni amiral gemisi akıllı telefonunu yakında tanıtabilir
LG akıllı telefonların tasarımını değiştirecekLG akıllı telefonların tasarımını değiştirecek

PAYLAŞ