İddialı model LG Velvet modeli Türkiye pazarına geliyor - Haberler - indir.com

İddialı model LG Velvet modeli Türkiye pazarına geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 21:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi LG’nin dikkat çeken son modellerinden birisi olan LG Velvet, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. LG’nin mobil pazardaki tasarım dönüşümünün ilk üyesi olan LG Velvet modeli LG Türkiye’den yapılan resmi paylaşım ile Eylül ayında Türkiye pazarında satışa sunulacak. Henüz resmi Türkiye fiyatı belli olmayan bu modelin şık tasarımı ile dikkatleri çekmesi bekleniyor. Kavisli kenarlara sahip olan ve ince çerçeveleri ile oldukça şık gözüken bu modelin orta seviye donanım özelliklerine sahip olduğunu görüyoruz. Parmak izi sensörü ekrana entegre olan cihazın dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Donanım özelliklerine gelecek olursak 4G sürümünde Snapdragon 845 ve 5G sürümünde ise işlemci gücünü Snapdragon 765G 5G modelinden aldığını görüyoruz.

LG Velvet ülkemizde satışa çıkıyor

LG Samsung için ekran tedarikine başlıyorLG Samsung için ekran tedarikine başlıyor

Velvet modelinin şarj tarafında hızlı şarj destekli 4300 mAh’lik bir pil yer alıyor. 6 GB RAM desteği bulunan modelin artırılabilir 128 GB dahili depolaması bulunuyor. Cihazın önünde yer alan çentikte 16 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Arkada ise 48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. IP68 sertifikasına da sahip olan LG Velvet, 6.8 inçlik 2460 x 1080 piksel büyük bir POLED ekran ile geliyor. LG Velvet modelinin 5G’li sürümü yurtdışında 700 euro fiyat etiketiyle yer alıyor. 4G’li sürüm ise Avrupa’da 499 euro seviyesinde satılıyor.

Cihazın Türkiye fiyatının henüz belli olmadığını ve 4G sürümü ülkemize gelecek olan cihazın yakın zamanda fiyatının da netleşmesi bekleniyor. Bir türlü istediği çıkışı gerçekleştiremeyen LG, bakalım yeni Velvet modeli ile hem global pazarda hem de ülkemizde ne gibi işler çıkartacak göreceğiz. Cihazın genel anlamda orta seviye bir model olacağını da belirtelim.


Resmi olarak tanıtılan LG Velvet 4G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan LG Velvet 4G özellikleri ve fiyatı
LG 2020 2.çeyrek finansal raporu açıklandıLG 2020 2.çeyrek finansal raporu açıklandı

PAYLAŞ