iCloud Hesabı Hacklenen Bir Ünlünün Daha Uygunsuz Görüntüleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

iCloud Hesabı Hacklenen Bir Ünlünün Daha Uygunsuz Görüntüleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-01 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Hollyoaks dizi yıldızlarından birisi olan Jorgie Porter isimli ünlü oyuncunun iPhone cihazında yer alan çıplak fotoğraf ve video içerikleri hacklenerek internet ortamına sızdırıldı. Hatırlarsanız bir dönemlerde birçok Hollywood yıldızının iCloud hesapları saldırıya uğramış ve internet ortamına onlarca cinsel içerikler yer alan fotoğraf ve videolar sızdırılmıştı. Birçok ismin hakları ihlal edilmiş ve bu olan gündemi meşgul etmişti. Şimdi ise aradan çok zaman geçmeden yeni bir iCloud sızıntısı daha gerçekleşti ve İngiliz aktris ve modellik yapan Jorgie Porter'a ait olan fotoğraf, video ve cinsel içerikli veriler internet ortamında yayılmaya başladı.

Hackerlar tarafından iCloud hesabının çalındığı düşünülen bu içeriklerin saldırı sonucu gerçekleştiği sanılıyor. Daha önceki saldırılarda Selena Gomez, Jennifer Lawrance gibi birçok bilinen ünlünün çıplak görselleri paylaşılmıştı. Bu saldırıların e-postalara gönderilen içeriği bilinmeyen bağlantılara tıklama sonucu oluşan durumdan ötürü sanılıyor. Porter'nda böyle bir duruma maruz kaldığı ve sızıntıların gerçekleştiği belirtiliyor.

Dijital ortamdaki sanal korsanlar yaygınlaşmaya devam ederken sistemlerde varolan en ufak açıklar bile saldırıya uğrayabiliyor. Özellikle hem iOS hemde Android platformlarında oluşabilecek sistem açıkları bu gibi kişisel bilgi ve içeriklerin sızdırılmasına sebep veriyor.





PAYLAŞ