Ice Rage Tanıtım Videosu - Haberler - indir.com

Ice Rage Tanıtım Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kaliteli mobil oyunları ile adından çokça söz edilen ve en çok sevilen spor oyunlarını geliştirerek kullanıcılarına sunan HeroCraft, başarılı oyunları arasına bir yenisini daha ekleyerek eğlenceli bir buz hokeyi oyunu olan Ice Rage'in tanıtım videosunu yayınladı.

Şu an için Android ve iOS platformları üzerinden 2 milyon mobil oyuncunun indirdiği Ice Rage oyununda oyun severler sadece tek bir mobil cihaz üzerinde iki kişilik buz hokeyi maçları yapabiliyorlar. Oyuncuların seçebilecekleri ve birbirinden farklı oyun içi karakterleri, yüksek kaliteli 3 boyutlu grafikleri, son derece eğlenceli animasyonları, farklı seçenekler sunan oyun modları ve daha pek çok özelliği ile Ice Rage, App Store'da 0.99 USD ve Google Play Store'da 2.05 USD fiyat etiketi ile yerini almış durumda.

HeroCraft'ın geliştirici ekibi tarafından yayınlanan ve oyunun tanıtımının yer aldığı videoyu aşağıda izleyebileceğiniz gibi aynı zamanda buz hokeyini seven oyuncular indirme bağlantılarını kullanarak oyunu Android veya iOS cihazlarına yükleyebilirler.




IceRage Tanıtım Videosu


PAYLAŞ