i3 işlemcili Huawei MateBook D15 satışa çıktı - Haberler - indir.com

i3 işlemcili Huawei MateBook D15 satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-09 19:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei MateBook D15 adı verilen yeni model Huawei tarafından Türkiye'de satışa sunuldu.

Türkiye pazarının önemli markalarından bir tanesi olan Huawei, yaptığı yeni açıklamasında Huawei MateBook D15 modelini piyasaya sunduğunu açıkladı. Yenilenen ve farklı özellikler ile donatılan MateBook D15’in ilgi görmesi bekleniyor.

Huawei MateBook D16 ve FreeBuds 4i Türkiye’de satışa sunulduHuawei MateBook D16 ve FreeBuds 4i Türkiye’de satışa sunuldu

MateBook D15 özellikleri neler?

Huawei yeniden güncellediği MateBook D15 modelini Türkiye'deki kullanıcıları ile buluşturdu. Yeni versiyonda daha güçlü donanımları tercih eden marka, yeni özellikleri ile birlikte dizüstü bilgisayarı çok daha verimli hale getirmiş durumda. Oyun bilgisayarlarından iş bilgisayarlarına kadar herkese hitap edebilecek olan bilgisayar, üstelik fiyatıyla da mevcut alternatiflere göre bütçe dostu durumda.

Zengin bağlantı seçenekleri

Huawei MateBook D15 modelinde ilk Bakış itibarı ile dikkat çeken detay güçlü ve zengin bağlantı seçenekleri. Standart USB 2.0 bağlantı noktalarının yanı sıra 1 adet USB 3.0 ve 1 adet USB-C Bağlantı noktası ile gelen cihazda HDMI ve ses jackı da bulunuyor. 

FullView ile ekranda farklı deneyim!

Ekranda farklı bir teknolojiye geçiş yapan Huawei, FullView adı verilen ekran teknolojisini kullanmış. Böylece ince çerçeve ile daha geniş bir ekran izlenimi uyandıran marka, 1920 × 1080 çözünürlük ve 178 dereceye kadar gövde açıklığına sahip.

Güçlü donanımlarla MateBook D15 

MateBook D15’te donanım konusunda da oldukça iyi seçimler yapılmış durumda. Kendi segmentindeki pek çok markanın modellerine göre üstünlük kurabilecek olan Huawei 10. nesil Intel i3 işlemci ile performansı destekliyor. Huawei özel fan teknolojisi ile soğutma konusunda da herhangi bir sorun yaşamayacak olan cihaz, soğutma ve güç verimliliğinde üst seviyelere çıkıyor. Cihazda yer alan ve öne çıkan diğer özellikleri ise şöyle; 

8 GB çift kanallı DDR4 bellek

SSD ve SSD + HDD seçenekleri

357,8 × 229,9 × 16,9 mm boyutlar

65W USB-C şarj desteği

42 WH batarya

Parmak izi okuyucusu

MateBook D15 fiyatı ne kadar?

MateBook D15 5.499 TL’de satışa çıkıyor. Satış için özel bir kampanya d düzenleyen Huawei, yeni modelini tercih eden kullanıcılara bluetooth mouse ve bilgisayar sırt çantası hediye ediyor.

Ürünün görselleri ise şöyle;





PAYLAŞ