Hyundai Türkiye'deki Akıllı Telefon Pazarına Giriyor! - Haberler - indir.com

Hyundai Türkiye'deki Akıllı Telefon Pazarına Giriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-14 18:00:42
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir süre önce akıllı telefon pazarına giriş yapan ünlü otomobil firması Hyundai, Q5, Q6 ve Q5 S modelleri ile bir çok ülkede piyasaya giriş yapmıştı. Firma şimdi de yeni akıllı telefon modeliyle Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

Otomobil sektöründe Türkiye'deki en çok tercih edilen markalardan biri olan Hyundai, Hong Kong'da yapılan lansmanda yeni bir akıllı telefon geliştirdiğini ve bununla birlikte akıllı telefonlarını Türkiye pazarına sunacaklarını duyurdu.

Hyundai MultiCAV adı altında ilk kez ülkemiz pazarına sunulacak olan akıllı telefonunu özellikleri oldukça dikkat çekici. Cihaz, 5.5 inç full HD ekran, 3GB RAM, 16GB dahili hafıza, MediaTek MT6753 çipset, Mali-T720 grafik işlem birimi ve 3.000mAh pil kapasitesine sahip olacak.

Tasarım anlamında ise sadeliği ön plana çıkaran cihaz, Android 5.1 sürümlü işletim sistemi bulunduracak. Orta seviye özelliklerine rağmen oldukça güçlü performans sunan cihazın ülkemiz pazarında 700 TL-900 TL fiyatları arasında satışa sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ