Hyundai, 2019'da yürüyen arabasını tanıtacak - Haberler - indir.com

Hyundai, 2019'da yürüyen arabasını tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 17:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Hyundai'nin zorlu arazi koşullarında yol alabilmesi için tasarladığı aracı, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan CES 2019 Fuarı'nda tanıtacak

2019 senesinin en başarılı konseptine sahip olabilecek olan Hyundai, yürüyen araba konsepti geliştirdi. Güney Kore menşei olan şirket, Hyundai Elevate ismini verdiği aracı CES 2019 Fuarı'nda tanıtacak. Elektrikli araçların gücü ile robotların kapasitesini bir araya getirecek olan şirket, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Araçların nerelere seyahat edebileceğini yeniden düşündürtecek." dedi. Daha önceden izlediğiniz animasyon filmlerinden esinlenerek tasarlanmış olan bu araç, uzun robotik bacaklara ve küçük tekerleklere sahip olacak. Bu tasarımı ile en zorlu arazilerde yol alabilecek olan araç, bir Star Wars filminden çıkmış gibi görünüyor. Şirket tarafından paylaşılan görselde ise daha çok arama ve kurtarma aracına benziyor. Tabi bu görsel bize sunulan tek bir örnek. Mutlaka farklı tasarıma sahip araç modeli de vardır. 

Volkswagen'den 23 Dolar değerinde elektrikli arabaVolkswagen'den 23 Dolar değerinde elektrikli araba

Hyundai Türkiye'deki akıllı telefon pazarına giriyor

Şirket i 7 Ocak tarihinde basın konferansında göstermeyi planlıyor

Robotik ve otonom araçlar konusunda tek çalışan firma olmayan Hyundai, aynı zamanda geçtiğimiz ay Honda Autonomous Work Vehicle prototipini gösterdi, ayrıca 2019 CES’de de yerini alacak. İlk müdahalelere, arama ve kurtarma ekiplerine yardım etmek için araç tasarlayan Honda, aynı zamanda itfaiyelere de yardım edebileceğini düşünüyor. Güney Kore menşei olan firma, yürüyen aracın tasarım konseptini ve prototipini 7 Ocak tarihinde basın konferansında göstermeyi ve hemen arkasından ise 8 Ocak tarihinde halka açmayı planlıyor. Şirket 11 Ocak tarihinde ise aracı çalıştırmayı planlıyor. 

 


İlgili uygulamalar
BMW ve Mercedes'ten Ortak Elektrikli ArabaBMW ve Mercedes'ten Ortak Elektrikli Araba
Hyundai'dan Arabayı Parmak İziyle Açma Geliyor!Hyundai'dan Arabayı Parmak İziyle Açma Geliyor!

PAYLAŞ