HyperX'in Yeni Marka Temsilcisi: Post Malone - Haberler - indir.com

HyperX'in Yeni Marka Temsilcisi: Post Malone

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 13:05:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Kingston'ın oyunculara yönelik ekipmanlar ürettiği HyperX alt markası, Post Malone ile reklam anlaşmasına vardı. Post Malone’un HyperX Gaming marka elçisi olduğunu duyurdu.

Kısa süre önce Twitch platformunda kanal açıp oyun yayınları yapmaya başlayan Post Malone, önemli sayıda özleyici kitlesine ulaşmasının yanı sıra eğlenceli yayınlarıyla da ön plana çıkmıştı. Oyuncu kulaklıkları kapsamında HyperX ile ortak çalışmaya başlayacaklarını söyleyen Post Malone, yayınlarında HyperX kullanacağını da ekledi.

HyperX, RAM Ailesine Eklenen 2 Yeni Modeli DuyurduHyperX, RAM Ailesine Eklenen 2 Yeni Modeli Duyurdu

Sahnelerde'de marka adı duyurulacak!

HyperX ve Post Malone arasındaki anlaşmanın sadece yayınlarla sınırlı olmayacağı, HyperX'in yakın zamanda ilki düzenlenmesi beklenen ve Post Malone, Tyler, The Creator ve Travis Scott gibi ünlü isimlerin sahne alacağı Posty Fest'e sponsor olacağı da kaydedilenler arasında. HyperX'in bu etkinlikte, oyunlar için kablolu olarka; müzik dinlemek veya sohbet içinse Bluetooth bağlantı seçeneğiyle sunulan yeni Cloud MIX modelinin de dahil olacağı gaming kulaklıklarını sergileyeceğini belirtildi.

HyperX'ten festivalle ilgili yaptığı açıklamalar ise şu şekilde;

“Festival etrafında, HyperX kulaklıklarını kullanan “Posty Fest”in maskotu Dimitri ile fotoğraf çekilme fırsatı sunulacak. Festivale katılanlar #HyperXPostyFest hashtag’ini kullanarak Post Malone tarafından imzalanmış bir gaming kulaklığı kazanma şansını yakalayacak. Katılımcılar HyperX alanına uğrayarak HyperX kulaklılarını deneyebiliyor ve küçük hediyeler alabilecekler.”


HyperX Oyuncu Kulaklıkları 1 Milyondan Fazla SattıHyperX Oyuncu Kulaklıkları 1 Milyondan Fazla Sattı
HyperX kulaklık satışlarında rekor kırdıHyperX kulaklık satışlarında rekor kırdı
Oyunculara yeni kulaklık: HyperX'ten Cloud MIXOyunculara yeni kulaklık: HyperX'ten Cloud MIX

PAYLAŞ