HyperX Oyuncu Kulaklıkları 1 Milyondan Fazla Sattı - Haberler - indir.com

HyperX Oyuncu Kulaklıkları 1 Milyondan Fazla Sattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-21 14:31:03
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

Oyuncuların ve performans tutkunlarının, oyundan daha da keyif alabilmek adına ekipmanlarını tam takır tamamlamakta vazgeçilmez adreslerden birisi olan HyperX, HyperX Cloud'la yaptığı çıkış, bomba gibi oldu. Oyuncu kulaklıklarıyla da bilinen HyperX, oyuncu kulaklarıyla dünya çapında  1 milyon satışa ulaşarak, bir rekora imza attı. Oyuncu kulaklıkların da HypeX Cloud bu dereceyle başı çekiyor. Bu satış rakamından oyuncularında bir numaralı tercihinin HyperX olduğu aşikar.

HyperX, her anlamda rakipleriyle kıyaslandığında her oyuncunun tercih edeceği bir marka olarak görülüyor. Hem fiyat olarak hem de kalite olarak kullanıcılarına gayet iyi imkanlar sunuyor. HyperX kulaklıklar, en rahat kulaklıklardan birisi olarak görülüyor ve sahip olduğu sportif pelüş kulak yastıkları ona bir artı katıyor. Tüm bu imkanlara rağmen fiyatı rakiplerininkiyle kıyaslayınca da tercih edilmesi gerektiğini gösteriyor. Bütün bu söylenilenleri, kulaklığın satış rakamlarının 1 milyonu aşmış olması da destekler nitelikte. Yüksek ses kalitesine sahip HyperX kulaklık ailesi, oyunculara stüdyo kalitesinde bir ses deneyimi sunuyor. Bununla beraber uzun süreli kullanımlarda da kulakta herhangi bir ağrı ya da başka bir olumsuzluğa neden olmuyor. Çünkü bunun için, kulaklığın yanında kulak yastıklarına da sahip olabiliyorsanız.

Kulaklık 80'den fazla ülkede,  10 binden fazla satış noktasında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu ülkeler arasında yer alan Türkiye'de de oldukça büyük ilgi gördü.  İş Yönetimi Müdürü Lawrence Yang'ın yaptığı açıklamaya göre, ürettikleri kulaklıkların hem casual, hem de mücadeleci oyunculara yönelik olduğunu söyleyerek, bu sebeple PC ve oyun konsollarında tercih edilen marka olduklarını belirtti. HyperX Cloud kulaklıklar e-Spor oyuncularının da tercihi durumunda.





PAYLAŞ