HyperX AMP USB ses kartı incelemesi - Haberler - indir.com

HyperX AMP USB ses kartı incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-19 22:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : İnceleme

Cloud, Alpha, Stinger ve Revolver kulaklık setlerine sahip olanlar tarafından tercih edilebilecek niş bir ürün olan AMP USB Ses Kartı, Ses deneyimini geliştirdiği kesin. Oyun severlerin oldukça hoşuna gidecek olan bu ses kartı, aynı zamanda film izlemeyi seven okurlarımızı da fazlasıyla memnun edecektir. Fiyat olarak da makul olan AMP USB Ses Kartı, kanalları ayırması ve seste ayrıntı sunması cihazın beklenen özellikler arasında yer alıyor. 169 Türk Lirası olarak karşımıza çıkan ses kartı, size gayet güzel bir kalitede ses deneyimi yaşatıyor.

HyperX tarafından oyun severlere özel sunduğu ürünler yelpazedeki renklerini artırdıkça, gerçek şu ki oyun severlerinde eli kuvvetleniyor. Hem PC platformu, hem de aksesuar açısından çok çeşitli ürünler sunan HyperX’in mevcut ürünlerinden pek çoğunu inceledik. Bu defa incelediğimiz ürünler arasında AMP USB Ses Kartı var. Bu ses kartının özelliği ise HyperX kullanmayı seven herkse hitap ediyor olması.

Hoparlör olarak kullanabileceğiniz kulak üstü kulaklıkHoparlör olarak kullanabileceğiniz kulak üstü kulaklık

HperX'in yeni marka temsilcisi: Post Malone 

Başarılı bir ses deneyimi yaşamak istiyorsanız, AMP USB Ses Kartı seçin

Özellikle HyperX'in bazı kulaklık modelleri için sunulan bir yükseltme olarak karşımıza çıkan AMP USB Ses Kartı, Halihazırda stereo kulaklıkları, 7.1 çevresel ses ile güncelleyen bu minik cihaz, etkili çalışıyor. Şayet elinizde Cloud, Alpha, Stinger ve Revolver modellerinden herhangi biri mevcut ise, yeni bir 7.1 ses destekli kulaklık satın almak yerine, bu cihazı seçerek bu kulaklığı güncelleyebiliyorsunuz.

 


Samsung Hoparlörü Ekrana YerleştiriyorSamsung Hoparlörü Ekrana Yerleştiriyor
Sony'den İlginç Bir Kablosuz Hoparlör GeliyorSony'den İlginç Bir Kablosuz Hoparlör Geliyor

PAYLAŞ