HX-A1; Panasonic'ten Aksiyon Kamerası - Haberler - indir.com

HX-A1; Panasonic'ten Aksiyon Kamerası

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-14 15:00:14
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Panasonic, yeni giyilebilir aksiyon kamerasını tanıttı. HX-A1 adı verilen kamera, hafifliği, suya, toza veya donmaya karşı dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. Üreticileri tarafından ultra-kompakt hareket kamerası olarak tanımlanan HX-A1 kullanıcılardan büyük ilgi bekliyor.

Vücuda bağlanarak sizin görebildiğiniz bütün açılardan görüntü yakalayarak yoğun aksiyon görüntüleri kaydetme imkanı sağlıyor. 45 gramlık ağırlığı ile zorlu doğa koşullarında taşınmak için son derece uygun boyuta sahip.Kameranın üzerinde bulunan butonlarla kontrolü sağlanıyor. 

Kızıl öteşi ışık teknolojisi kullanılarak karanlık ortamlarda kayıt yapabilme imkanı sağlıyor. Suya, darbelere veya düşük sıcaklıklara karşı dayanıklılık gösteriyor. Kamera 60 fps'de 1280 x 720 piksel ve 120 fps'de 848 x 480 piksel görüntü kaydı yaparak, slow-motion videolar çekme imkanı sağlıyor.

Wi-Fi ve Kablosuz İkiz Kamera HX-A1'de bulunan bir diğer özellikler arasında. Kablosuz İkiz Kamera özelliği, kameranın kablosuz ağa bağlandığı zaman görüntüsünü Panasonic W970 ve W870 kameralarından kaydedilen görüntüler ile birleştirerek eş zamanlı kayıtları göstermesine olanak sağlıyor.

Özel giyilebilir aksesuarları ile birlikte tanıtılan HX-A1'in ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.





PAYLAŞ