Humble Bundle’dan bir ücretsiz oyun daha - Haberler - indir.com

Humble Bundle’dan bir ücretsiz oyun daha

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-24 17:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Oyun dünyasında ücretsiz oyun seçenekleri sunarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Humble Bundle, yeni bir oyun daha sundu. İşte sunulan yeni ücretsiz oyun.

Ücretli olarak satılan oyunların ücretsiz bir şekilde belirli bir süreliğine sunulmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekerek büyük bir ilgi gören Humble Bundle, bir oyunu daha ücretsiz olarak sunmaya başladı. Özellikle Steam platformda popüler olan oyun 16 TL gibi bir etiket fiyatına sahip olmasına karşın artık ücretsiz bir şekilde bir gün boyunca indirilebiliyor. Ücretsiz bir şekilde oyunu indiren kullanıcıların herhangi bir kısıtlama gibi bir durumu da söz konusu değil. Oyun silinmediği süre boyunca ücretsiz olarak tüm haklara ve özelliklere erişim imkanı sağlanabiliyor. 

Blast Zone, Steam'de Ücretsiz SunuluyorBlast Zone, Steam'de Ücretsiz Sunuluyor

78 TL Değerindeki Oyun 24 Saat İçin Ücretsiz

Yeni oyun: Deponia: The Complete Journey

Deponia: The Complete Journey adı verilen oyunu ücretsiz olarak sunan üretici firma, keyifli bir hikayeyi oyuncuları sunuyor. Özellikle ileri bir tarihi esas alan oyunda, insanların kalabalık yaşaması ve gökyüzü şehirlerinde konaklaması ile başlayan bir hikaye anlatılıyor. Bu konu büyük gökdelenlerde yaşayamayan kişilerin çöp arasında yaşamını sürdürdüğü gezegen, zorlu bir macerayı da ekranlarınıza taşıyor.

Oyun içi dinamiklerin ve grafiklerin oldukça güçlü tasarlandığı yapım, bugüne kadar oyuncuların oldukça dikkatini de çekmeyi başardı. Oyunun resmi sayfa üzerinden kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.

Oyun için hazırlanan tanıtım ise şöyle; 




Residevt Evil 2 Remake'e Çıkış Tarihinden Sonra Ücretsiz DLC Gelecek!Residevt Evil 2 Remake'e Çıkış Tarihinden Sonra Ücretsiz DLC Gelecek!

PAYLAŞ