Hükümet Facabook, TikTok Ve Youtube'un videoları silmesini istiyor - Haberler - indir.com

Hükümet Facabook, TikTok Ve Youtube'un videoları silmesini istiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-24 17:31:03
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Donanım

Hindistan hükümet; TikTok, Youtube, Facebook, ShareChat sosyal medya platformlarının saf dışı bırakılmasını istedi. "Kafatası kırıcı" olarak bilinen eydan okuma, dünya genelinde öğrenciler arasında ciddi kafa yaralamanları ile sonuçlandı. Sosyal medya düellosu, popülelleştirilmiş ilk TikTok uygulaması, yan yana duran 3 kişinin birbirini,  bir kez hava atmaya hazır durması. Fakat, her iki tarafta duran iki kişinin, orta da kuran kişinin bacağını teklemesi, o kişinin düşmesini sağlamaya çalışmasıdır.

Hindistan hükümeti şiddet içeren videoların kaldırılmasını istiyor

Doktorlar şunu uyardı ki serbest düşüşün baş yaralanmasıyla sonuçlandığı, eklem kırıklıkları, hatta beklenmedik yerler de bile hasar oluşacağını söyledi.
Geçen hafta raporunda, Elektrik ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı sosyal medya platformlarının bu tür videoları çıkarmalarını beklediğini söyledi  ve böyle davranışlarda bulunmamalarını hakkında uyardı.

TikTok Slapped With 5.7 Million Fine For Collecting Data From ChildrenTikTok Slapped With 5.7 Million Fine For Collecting Data From Children

Elektrik ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı şunu söyledi: "Bu oyun tehlikeli bir oyun, küçükleri ciddi bir şekilde etkiliyor ve zarar veriyor, ayrıca bu kamu güvenliği sosyal medya platformlarından beklenildi ki "kafatası kırıcı meydan okuma" eğilimi ve gösterimi  hızlı bir şekilde kaldırılmalı veya çocuklara bu meyan okumayı özendirme veya benzer içerikteki şeyler engellenmeli farkına varıldığında."
Ayrıca bakanlık, sosyal medya platformlarının aktif bir şekilde kampaya yayınlaması gerektiğini savundu, böylelikle bu farkındalık kullanıcıların tehlikeli davranışları önler.

ET raporunda bir kopya bulunmaktadır.

Bu meydan okuma, TikTok da ortaya çıktı ama hızla diğer programlara yayıldı. Kullanıcılar, Çin de kısa videolar paylaştı. etiket #skullbreakerchallenge,şaşırtıcı şekilde 4.8 milyon görüş sosyal medya platformunda aldı. Rapor, Bilgi Teknolojisi Yasasının aracı kuralları gösterdi ki platformların gerekli özeni göstermesi gerektiği üzerine,ziyaretçiler değilde, kullacıları bilgilendirmeli gerektiğini söyledi. Yanlış güncel bilgi, küçükleri zararlı etkiler.

TikTok videolarının, şirketin toplum kurulların çiğnediği söyledi. Cuma günü, TikTok kullanıcılarını tehlikeli davranışlardan konusunda uyarıyor. Uyarılar, meydan okumak isteyen kullacının uygulamayı kullandığında ortaya çıkıyor.


İlgili uygulamalar
Gmail, YouTube, and other Google services are down right nowGmail, YouTube, and other Google services are down right now
Facebook has admitted that it tracks our location, even if we prohibit itFacebook has admitted that it tracks our location, even if we prohibit it

PAYLAŞ