Huawei'nin yeni telefonu merak uyandırıyor - Haberler - indir.com

Huawei'nin yeni telefonu merak uyandırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi Huawei’nin pazardaki katlanabilir yapıdaki ilk akıllı telefon modeli Huawei Mate X modeli olmuştu. Şimdi ise yakın zamanda bir Mate Xs cihazının gelmesi bekleniyor. ABD yaptırımları ile büyük bir darbe yiyen Huawei, bu noktada cihazlarını aksatmadan yoluna devam ediyor. Gelen en yeni bilgilere göre Huawei’nin 24 Şubat tarihinde bir basın konferansı gerçekleştirmesi bekleniyor. Bu konferans ile beraber şirketten yeni bir katlanabilir akıllı telefon modeli de gelmesi iddia ediliyor. Bazı kaynaklara göre ise bu yeni modeli Mate Xs olarak adlandırılması bekleniyor. Çeşitli kaynaklara göre bu modelin Mate X devamı olarak Mate Xs olmasını düşünürken, tamamen eni bir katlanabilir model olarak da çıkma ihtimali bulunuyor.

Huawei Mate Xs yakında geliyor

ABD'den Huawei'ye karşı iki yeni suçlama daha!ABD'den Huawei'ye karşı iki yeni suçlama daha!

Huawei’nin ayrıca yeni modelde tıpkı Samsung Galaxy Z Flip ve 2020 Motorola Razr rakip cihazlar gibi dikey katlanabilir bir telefon tanıtabileceği de bekleniyor. Eğer cihaz Mate Xs olarak benzer bir yapıda çıkarsa, beklentilerin altında kalacağı düşünceleri akıllara geliyor. Öyle ki bu yeni modelin sadece Çin sınırları içerisinde değil, global olarak da geniş kitlelere hitap etmesi bekleniyor. Ancak fiyat noktasında da yine üst seviye bir rakamı yüksek bir ihtimalle göreceğiz. CEO Richard Yu’ya göre yeni Mate Xs modelinde Mate X modelinden başlıca olarak tasarım noktasında daha iyi bir menteşe sisteminin kullanılması bekleniyor.

İlk telefondan daha sağlam olacak olan bu model şirketin 65W hızlı şarj teknolojisini de barındıracak. 4500 mAh’lik bir batarya ile gelmesi beklenen model Çin merkezli BOE tarafından üretilecek 8 inç 2480x2200 piksel esnek bir OLED ekrana sahip olacak. Donanım tarafında ise 6 GB RAM + 128 GB dahili depolama, 8 GB ARM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM 512 GB depolama seçenekleri modelde yer alacak. Kamera noktasında ise cihazın arka yüzeyinde 40 megapiksel + 16 megapiksel + 8 megapiksel + ToF olarak dörtlü kamera kurulumunu göreceğiz. İşlemci gücünü ise yüksek bir ihtimalle Kirin 990 5G modelinde alması düşünülüyor.


Huawei'ye geçici lisans programı için 45 gün ek süre verildiHuawei'ye geçici lisans programı için 45 gün ek süre verildi
Huawei P40 ailesinin kamera özellikleriyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktıHuawei P40 ailesinin kamera özellikleriyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

PAYLAŞ