Huawei'nin yeni telefonu, kamerasıyla damga vuracak - Haberler - indir.com

Huawei'nin yeni telefonu, kamerasıyla damga vuracak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 11:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei, 2019 yılında teknoloji severlerin beğenisine sunacağı yeni akıllı telefonunun, kamera özellikleri ile dikkat çekecek.

Günümüz akıllı telefon teknolojisinin en iyilerinden biri olarak adından söz ettiren Huawei, 2018 yılını kendi adına oldukça dolu geçirdi. Akıllı telefon sektörünün liderleri konumundaki Apple ve Samsung’a kafa tutan şirket, satışlarında ve ürünlerinin geri dönüşlerinde oldukça başarılı sonuçlar elde etti. Şimdi 2019 yılı için de hazırlıklarına başlamış bulunan Huawei’nin 2019 yılında çıkaracağı yeni modeli ile bilgiler gündeme gelmeye başladı.

İnanılmaz Fiyatlı Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de Satışa Sunulduİnanılmaz Fiyatlı Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de Satışa Sunuldu

Huawei, 2018 yılındaki başarılı çıkışından sonra, 2019 yılındaki hedefini premium bir akıllı telefon markası olmak olarak belirledi. Şirketin üst düzey yöneticilerinden biri tarafından yapılan açıklamada, 2019 yılında çıkacak olan modellerde kamera, 5G ve yapay zekaya odaklanılacağının altı çizildi.

Huawei, 2019’da ilk katlanabilir telefonunu tanıtacak

2018 yılı içerisinde başarılarından sıkça söz ettiren Huawei, bilindiği üzere bu bir yıl içerisinde Apple’ı gerisinde bırakmayı başardı. Şimdi de bir diğer teknoloji devi olan Samsung ile yarışa girmiş durumda. 2019 yılı için bu anlamda ciddi planları olan şirketin Tüketici İşleri Başkanı olan Walter Ji, bazı açıklamalarda bulundu. Walter Ji, açıklamalarında Huawei’nin 2019 yılı hedeflerinden söz etti ve 2019 yılı içerisinde, ilk katlanabilir telefonlarını yılın ilk yarısında tanıtacaklarını söyledi.

Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de satışa sunuldu

Huawei’nin bu yıl tanıttığı P20 Pro, dünyanın ilk 3 kameralı akıllı telefonu oldu. Ji, yeni akıllı telefonlarına dair yaptığı açıklamada, cihazın yine kamera özellikleri ile kendisini göstereceğinin altını çizdi. Fakat bu kez daha iyi bir kamera ile kullanıcılarının karşısına geçmek isteyen Huawei, 2019’da kamera sayısını 4’e çıkaracak. Ji, şirketin kamera özelliklerine bu kadar yoğunlaşmasının nedenini de 10x optik yakınlaştırma özelliğini getirmek istemesine bağlıyor. Bunun yanı sıra, Huawei Avrupa’da yeni mağazalar da açmak istiyor. 2018’de yaptığı yükselişi, 2019 yılında rakiplerini tamamen gerisinde bırakarak zirveye oturarak tamamlamak istiyor.



PAYLAŞ