Huawei'nin Yeni Tabletleri Ülkemizde Satışta - Haberler - indir.com

Huawei'nin Yeni Tabletleri Ülkemizde Satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-10 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei cephesinden güçlü telefon modelleri görmeye devam ederken şimdi ise şirketin yeni uygun fiyatlı tablet modelleri ülkemizde satışa sunulmaya hazırlanıyor. MediaPad T3 10 ve T3 7 adlı yeni tablet modelleri bütçe dostu kullanıcılar için pazara girmeye hazırlanıyor. Bu yeni uygun fiyatlı modellerin teknik detayları ise daha çok günlük kullanımlar için tasarlanmış durumda. Yazılım ve donanım anlamında iyi iş çıkartılan bu yeni MediaPad T3 10 ve T3 7 modelleri kişiselleştirme yetenekleri haricinde kutu içerisinden Android Nougat 7 işletim sistemine sahip olarak çıkıyor. MediaPad T3 10 modelinde ise Huawei'e ait olan EMUI 5.1 arayüz sürümünü görüyoruz.

Bu arayüz kullanıcıların adımlarını ezberleyerek cihazın performansını arttırmaya yönelik optimizeler edebiliyorlar. Otomatik öğrenme yeteneğine sahip bu özellik ile tabletin pil ömrü olumlu bir şekilde etkilenmiş oluyor. 6.1mm'lik çerçeve büyüklüğüne sahip olan Huawei MediaPad T3 7 modelinin 7 inçlik bir ekranı bulunuyor. Konu hakkında Huawei Türkiye Grubu ülke müdürü Seth Wang şunları dile getirdi; 'Türkiye, Huawei için çok önemli bir pazar olma özelliğini sürdürüyor. Huawei olarak, tüm teknoloji tutkunlarının üst düzeyde mobil deneyime ulaşması için her bütçeye uygun farklı ürünler geliştiriyoruz. Bu kapsamda pazara sunacağımız MediaPad T3 10 ve T3 7 tabletlerimizin de Türkiye'de çıktığımız bu dijital yolculukta kullanıcıların farklı ihtiyaçları özelinde verimli bir yatırım olduğuna inanıyorum. Türkiye'deki tüketicilerin her açıdan mobil ihtiyacını karşılamak üzere teknoloji ve tasarımlarımızın ulaştığı son noktayı yansıtan ürünlerimizi pazara sunmaya devam edeceğiz.'

Yeni modellere baktığımız zaman MediaPad T3 10 modeli 899 TL ve Huawei MediaPad T3 7 ise 549 TL'lik fiyat etiketine sahip olacak.





PAYLAŞ