Huawei'nin yeni Nova 4e modeli tanıtıldı - Haberler - indir.com

Huawei'nin yeni Nova 4e modeli tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-14 16:51:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin orta segment modellerinden birisi olan Huawei Nova 4e cihazı resmi olarak tanıtıldı. Markanın kendi ülkesi olan Çin’de gerçekleşen lansman ile beraber model resmi olarak tanıtılmış oldu. Avrupa ve ülkemiz pazarında Huawei P30 Lite olarak satışta olacak olan cihaz Nova 4e modeli tanıtılmasıyla beraber tüm detay ve özellikleri belli oldu. Tasarım tarafında damla çentiğe sahip bir yapıyla gelen model yüksek ekran gövde oranı ile dikkat çekiyor. Model orta segment seviyesinde olurken orta segmentin en güçlü işlemcisi olan Kirin 710’a sahip olarak geliyor. Ekran tarafına gelecek olursak 6.15 inçlik Full HD+ bir çözünürlük sunan Nova 4e cihazında 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına kadar versiyon bulunuyor.

Huawei Nova 4e Hakkında Tüm Resmi Detaylar

Huawei Kendi İşletim Sistemini Geliştirdiğini DuyurduHuawei Kendi İşletim Sistemini Geliştirdiğini Duyurdu

Kutu içerisinden en güncel Android sürümü olan Android 9.0 Pie ile çıkan cihaz EMUI 9.0.1 arayüzüne sahip olarak geliyor. Arka yüzeyde üçlü kamera sistemine sahip olan model bu sayede en iyi kamera deneyimi sunan cihazlar arasında olacak. Modelin pil tarafında ise 3340 mAh’lik hızlı şarj desteğine sahip bir batarya ile geldiğini belirtelim.

Huawei 2018 yılında kaç telefon sattı?

Huawei Nova 4e Özellikler

  • Huawei HiSilicon Kirin 710 işlemci
  • 4GB, 6GB RAM / 128 GB depolama
  • 6.15 inç Full HD+ LCD ekran
  • 24 MP, f/1.8 + 2 MP + 8MP üçlü arka kamera
  • 32 MP, f/2.0 ön kamera
  • Android 9.0 Pie işletim sistemi
  • 3,340mAh hızlı şarj destekli batarya

Model siyah, mavi ve beyaz renkleri ile üç farklı renk seçeneğine sahip olacak. Modelin 4 GB RAM’e sahip olan sürümü 1627 TL, 6 GB RAM’li versiyonu 1871 TL fiyatlarına sahip olacak. Bu fiyatların Çin kuru ile denk olduğunu ve henüz Türkiye vergi ve rakamların dahil olmadığını belirtelim.


Huawei Band 3 Pro ve Band 3e Saatleri TanıtıldıHuawei Band 3 Pro ve Band 3e Saatleri Tanıtıldı
Huawei iki ekranlı bir telefon için patent başvurusunda bulunduHuawei iki ekranlı bir telefon için patent başvurusunda bulundu

PAYLAŞ