Huawei'nin yeni monitörü AD80 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Huawei'nin yeni monitörü AD80 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-09 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, ürün gamını Türkiye özelinde büyütmeye hızla devam ediyor. Bu sefer PC monitörü Huawei AD80 Türkiye’de satışa çıktı. Huawei Türkiye tarafından yapılan açıklamalara göre masaüstü monitörü AD50 sadece 5,72 milimetrelik çerçeve kalınlığı, yüzde 90 ekran - gövde oranı ve 178 derecelik görüş açısı sayesinde Huawei'nin MateBook dizüstü bilgisayar serisindeki ekran teknolojisini kullanıcıların masaüstüne taşıyor. NTSC renk gamının yüzde 72'sini destekleyen milisaniye tepki süreli IPS panele sahip 1080P çözünürlüğündeki Huawei AD80, 23,8 inç büyüklük ve 16:) en boy oranıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

TÜV Rheinland tarafından onaylanan sertifikasyona sahip olduğu belirtilen AD80, göz koruma modunda zararlı mavi ışığı ortadan kaldırıldığı gibi ekran paneli 60 Hz tazeleme hızında tamamen titreşimsiz bir şekilde performans sergiler. Paneli 250 nit parlaklık sunan söz konusu monitörün arka kısmında 1 adet HDMI, 1 adet DC ve 1 adet de VGA bağlantısı yer alır. Ekran tutucu ayak, ürünün kullanıcıların görüş açısında göre tam ayarlanabilir hale getirmesi için ekranda -5 ile 22 derece arasında eğilebilir. Aynı zamanda AS80'in masa üzerinde yer kaplamasını istemeyenler, VESA uyumlu montaj delikleri ile monitörü istedikleri alana asabilirler. 

Huawei Android'e rakip işletim sistemini herkesin kullanımına sunabilir!Huawei Android'e rakip işletim sistemini herkesin kullanımına sunabilir!

Huawei AD80 monitör pratik özelliklere sahip

Resmi olarak yapılan açıklamaya göre Huawei AD80 monitör modeli 1.399 TL satış fiyatı ile Huaewei Online Mağaza üzerinden tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 1,5 metrelik HDMI kablosu ile beraber gelen monitörü satın alan tüketiciler aynı zamanda sadece 1 TL fark ile 249 TL değerindeki HUAWEI WS318 Wi-Fi yönlendirici sahibi de olabilirler. 


Huawei çerçevesiz, kablosuz monitör çıkarıyorHuawei çerçevesiz, kablosuz monitör çıkarıyor
Huawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktıHuawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktı
Huawei P50 serisi ve HarmonyOS yakın zamanda geliyorHuawei P50 serisi ve HarmonyOS yakın zamanda geliyor

PAYLAŞ