Huawei'nin yeni modeli P50'nin yeni görüntüleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei'nin yeni modeli P50'nin yeni görüntüleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-06 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Huawei’nin haziran ayına kaldığı beklenen Huawei P50 serisi gündeme gelmeye devam ediyor. Modele dair çeşitli sızıntılar karşımıza çıkmaya devam ederken, şimdi ise cihazın sahip olacağı tasarım detayları ortaya çıktı. Huawei’nin yeni amiral gemisi ailesi P50 serisi Android lisansları olmamasına rağmen oldukça merak ediliyor. Gerçekleştirilen sızıntılara göre Huawei P50 modeli yer alan görseldeki tasarıma sahip olacak. Henüz kesin olmazken, telefonun arka kamera modülünün ise içindeki lens kurulum haricinde bu gövdeyi kullanacağına dair kesin beklentiler bulunuyor.

Huawei P50 tasarımı ortaya çıktı

Huawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktıHuawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktı

Bu tasarımın dev arka kamera modülünde ise dört farklı kamerayı bir arada göreceğiz. Model P50 serisi olduğu için bir periskop kamerası yer almayacak. Huawei’nin serideki daha üst konumda yer alacak olan P50 Pro ve P50 Pro Plus’ta ise bir periskop kamera yer alacağına dair bilgiler bulunuyor. Bu cihazların arkasında ise toplamda beş farklı kamera yer alma ihtimali bulunuyor. Kamera noktasında oldukça güçlü olması beklenirken, piyasanın en iyilerinden birisi olması bekleniyor. Ancak kamera teknolojileri noktasında devrimsel bir yeniliğin olmaması düşünülüyor. Parmak izi sensörünün ekrana entegre edileceği Huawei P50 serisi, işlemci gücü olarak ise büyük bir ihtimalle Kirin 9000 işlemcisinden güç alacak ve yüksek hızlı şarj teknolojisine sahip olacak.

Huawei P50 serisinin Türkiye’de satışa çıkması beklenirken, seride yer alan tek bir üyenin pazarda yer alma ihtimali de bulunuyor.


Huawei P50 serisi ve HarmonyOS yakın zamanda geliyorHuawei P50 serisi ve HarmonyOS yakın zamanda geliyor
Huawei'nin 2020 yılı finans tablosu açıklandıHuawei'nin 2020 yılı finans tablosu açıklandı

PAYLAŞ