Huawei'nin yeni katlanabilir ekranlı telefonun tanıtım tarihi sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei'nin yeni katlanabilir ekranlı telefonun tanıtım tarihi sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-15 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Piyasaya sürdüğü akıllı telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Çinli teknoloji devi Huawei’nin yeni katlanabilir ekranlı telefonu yakında satışa sunulabilir.

Geçtiğimiz sene katlanabilir ekranlı akıllı telefon pazarının bir parçası olan Huawei, Mate X modeliyle büyük bir başarı sağlamıştı. Bu cihazla Samsung’un en büyük rakiplerinden olan Çin merkezli şirket teknik özellikler ve ekran kalitesi açısından piyasadaki rakiplerinin önüne geçmeyi başarmıştı. Ardından bu yıl Mate Xs modelini tanıtan şirket belirlediği satış rakamıyla büyük bir şok yaratmıştı. Tasarım açısından oldukça başarılı hatlara sahip olan cihazın Türkiye’de 30 Bin TL bandından satışa sunuldu. 

Resmi olarak tanıtılan Huawei P30 Pro New Edition özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P30 Pro New Edition özellikleri ve fiyatı

 

Resmi olarak tanıtılan Huawei Mate Xs özellikleri ve fiyatı

Avrupa pazarında 2499 Euro ile satışa çıkan Huawei Mate Xs modelinin ardından uygun fiyatlı yeni bir kıllı telefon modeli üzerinde çalışmaya başladığı iddia edilen Huawei hakkında aktarılan son bilgiler şirketin yeni modeli gerçekten uygun bir fiyat etiketiyle satışa süreceği yönünde.

 “Display Supply Chain Consultants”in CEO’su Ross Young’un konuyla ilgili yaptığı açıklamaya göre Çin merkezli teknoloji devi, bu senenin sonbahar aylarında yeni Mate 40 serisine ek olarak uygun fiyat etiketiyle yeni bir akıllı telefon modelini de satışa sunacak. Şirketin şuanda yeni akıllı telefonun hazırlık aşamasında olduğunu belirten Young, yeni katlanabilir ekranlı telefonun tasarımının ise Huawei’nin bir önceki katlanabilir cihazları olan Huawei Mate X ve Mate Xs modellerinden izler taşıyacağını belirtti. Konuyla ilgili tedarik zincirlerinin de Huawei hali hazırda adetlik katlanabilir ekranlı telefondan sipariş ettiğini belirtmesi iddiaları güçlendirse de Huawei tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.


Huawei Türkiye 2020 ilk çeyrek raporunun detaylarını paylaştıHuawei Türkiye 2020 ilk çeyrek raporunun detaylarını paylaştı
ABD'nin Huawei ambargosu hakkında yeni kararıABD'nin Huawei ambargosu hakkında yeni kararı

PAYLAŞ