Huawei'nin yeni katlanabilir ekranlı telefonu Mate V hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Huawei'nin yeni katlanabilir ekranlı telefonu Mate V hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-07 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Katlanabilir akıllı telefon pazarında hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Huawei mate Xs modelini pazara süren Çinli teknoloji şirketi Huawei, yeni bir katlanabilir akıllı telefon hazırlığı içine giriyor. Şimdi ise markanın yeni katlanabilir modeli Huawei Mate V için geri sayımı başladı. Gelen ilk bilgilere göre yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Huawei Mate V adına sahip olacak. LetsGoDigital internet sayfasının paylaşımında göre Huawei’nin EUIPO’da (Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi) Mate V markası için bir başvuruda bulunduğunun detaylarına ulaştığını belirtiyor. Huawei’nin yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin tasarımı noktasında ise Mate Xs gibi mi yoksa Samsung Galaxy Z Flip modeli gibi mi olacağı henüz belli olmuş değil.

Yeni katlanabilir cihaz Huawei Mate V geliyor

Huawei Mate 40 hakkında yeni sızıntılarHuawei Mate 40 hakkında yeni sızıntılar

Bazı detayları da belli olan bu yeni akıllı telefonun 120 Hz ekran ile geleceği konuşuluyor. 120 Hz ekran desteği ile yeni modelin bir önceki modele göre daha akıcı bir ekran deneyimi sunması bekleniyor. Galaxy Note ailesi ile beraber hayatımıza girmiş olan stylus kalem desteğinin de yine Huawei Mate V modelinde bulunması bekleniyor. Dünyanın ilk 5 nm üretim sürecine sahip Kirin 1000 işlemcisinden gücünü alacak olan bu akıllı telefonda Leica imzalı kameralar yer alacak. Kamera noktasında iyileştirme ve yeniliklere sahip olacak cihazın düşük ışıkta daha iyi bir kamera performansı sunması bekleniyor.

Cihazın optik yakınlaştırma noktasında ise bir geliştirme yapıp yapmayacağı ise henüz belli değil. Huawei Mate V’nin bu yılın sonlarına doğru tanıtımı gerçekleşmesi bekleniyor. Şuan için bu yeni modele dair detayların bunlardan ibaret olduğunu ve cihazın tanıtım tarihi yaklaştıkça daha fazla detayın ortaya çıkacağını belirtelim. Modelin tanıtım tarihi de belli olmuş değil.


Huawei yeni, kamera patenti ile şaşırtıyorHuawei yeni, kamera patenti ile şaşırtıyor

PAYLAŞ