Huawei’nin Türkiye piyasasasınada süreceği yeni telefon belli oldu - Haberler - indir.com

Huawei’nin Türkiye piyasasasınada süreceği yeni telefon belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-31 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei, hızını kesmeden yeni modeller üretmeye devam ediyor. Şimdi ise geçtiğimiz aylarda Çin pazarı için resmi olarak tanıtılan Huawei Nova 6 SE, modelini globa Pazar açmaya hazırlanıyor. Bu model global pazarda ise Huawei Nova 7i olarak isimlendirilecek. Şirketten gelen açıklama ile beraber Türkiye dahil diğer ülke pazarlarında Huawei’nin bu yeni akıllı telefon modelini görebiliriz. Huawei 6 SE modeli “nova 6” serisinin amiral gemisi olmayan orta seviye bir cihazıydı. Genel anlamda geniş bir kitleye hitap edebilen cihaz ön kamerasını bir ekran deliği tasarımında sunuyordu. İnce çerçevelere sahip olan bu modelin parmak izi sensörü ise yan tarafta yer alırken, arka yüzeyde ise iPhone 11 serisine benzer bir kamera modülü bulunuyor.

Huawei Nova 7i, diğer pazarlara açılıyor

İngiltere, Huawei'ye 5G altyapısı için yeşil ışık yaktıİngiltere, Huawei'ye 5G altyapısı için yeşil ışık yaktı

Bu model ifade edilenlere göre 14 Şubat tarihinde Malezya merkezli olarak lanse edilecek. Daha sonra ise Türkiye de dahil olmak üzere çeşitli ülkelerin pazarlarında satışta olacak. Modelin Android lisansa sahip olmadığı ve bu sebeple cihazda Google servisleri ve uygulamalarının yer almayacağı ifade ediliyor. Bu cihaz yaklaşık olarak 320 dolar satış fiyatı etiketine sahip olacakken, en az üç farklı renk seçeneği ile gelmesi bekleniyor. Modelin özelliklerine gelecek olursak arka yüzeyde 48 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik algılama + 2 megapiksel makro olarak dörtlü kamera sistemini göreceğiz.

Ön yüzeyde ise 16 megapiksel kamera bulunan bu cihazda 6.4 inç FHD+LCD ekran bir panel görüyoruz. İşlemci gücünü Kirin 810’dan alan cihazda 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama özellikleri geliyor. 4200 mAh bataryaya da sahip olan cihaz 40W SuperCharge hızlı şarj sistemi ile çok hızlı bir şekilde şarj olabilecek.


Huawei’den Türkiye yatırımları hakkında önemli açıklamaHuawei’den Türkiye yatırımları hakkında önemli açıklama
Huawei FreeBuds 3, kırmızı rengi ile Şubat'ta Türkiye'deHuawei FreeBuds 3, kırmızı rengi ile Şubat'ta Türkiye'de

PAYLAŞ