Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate XS'in tanıtım tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate XS'in tanıtım tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 16:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz sene katlanabilir ekran pazarına iddialı bir giriş yapan Huawei’nin yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonun tanıtım tarihi netleşti.

İşlemci yongaları, kamera pikselleri ve ekran boyutları derken bir yanda yön değiştiren teknoloji rekabetinde şuanda gündem katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar. Birbirinden başarılı teknoloji devlerinin dahil olduğu bu pazarda kullanıcılara üstün özelliklere ve dayanıklılığa sahip ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonu kimin sunacağı konusunda büyük bir yarış söz konusu. Geçtiğimiz haftalarda ikinci katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Z Flip’i piyasaya süren Samsung’un ardından, Huawei’de ikinci katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Matez Xs’i piyasaya sürmek için hazırlanıyor.

ABD Huawei'nin hareket alanını kısıtlamaya çalışıyor!ABD Huawei'nin hareket alanını kısıtlamaya çalışıyor!

MWC fuarının iptal olmasıyla ürünlerini tanıtmak için yeni bir etkinlik düzenlemek durumda kalan Çin merkezli teknoloji devi yeni ürünlerini tanıtmak için 24 Şubat’ta çevrimiçi basın etkinliği düzenleyecek. Bir Twitter kullanıcısının sızdırdığı bilgilere göre şirket Huawei Mate Xs’i de bu etkinlikte tanıtacak.

Yakında tanıtılması beklenen Mate Xs’in şirketin bir önceki katlanabilir ekranlı akıllı telefonuyla farkları da belli oldu. Kirin 990 5G işlemci yongasından güç alacak olan cihaz performans açısından kullanıcılarına yüksek bir deneyim sunmakla birlikte bugüne kadar beşinci nesil ağları da desteleyen ilk katlanabilir telefon olacak.

Huawei Mate Xs’te kullanıcıları neler bekliyor?

Üretilen katlanabilir ekranlı akıllı telefonlardan çok daha sağlam bir yapıya sahip olması beklenen Huawei Mate Xs’in menteşe kısmı çok daha dayanıklı bir hale getirildi ve cihazın içerisinde toz ya da pislik kaçmayacak şekilde ayarlandı. Ekranı Samsung Display tarafından tedarik edilen cihazın ekranında da önemli değişiklikler söz konusu. Ekran koruyucu filmi sağlamlaştıran şirket kullanıcılara daha sağlam bir akıllı telefon sunmayı hedefliyor. Henüz batarya kapasitesi bilinmeyen Mate Xs’in 65W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacağının netleşmesi de cihazın yüksek batarya kapasitesine sahip olacağının bir göstergesi.

Huawei CEO'su CEO Richard Yu, Mate Xs hakkında açıklam yaptı

8 GB RAM desteğiyle kullanıcılara sunulması beklenen Mate Xs, 256 GB ve 516 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak. Daha önce aktarılan bilgilere göre üçlü kamera kurulumuna sahip olması beklenen cihazın kamera sensörülerinin bir önceki modeldeki gibi hem arka kamera, hem de ön kamera olarak kullanılabilmesi bekleniyor. 24 Şubat tarihinde tanıtılması beklenen Huawei Mate Xs’le ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.
 


Huawei geliştiricilere 50 milyon TL’lik destek primi dağıtacak!Huawei geliştiricilere 50 milyon TL’lik destek primi dağıtacak!
Huawei’ye TSMC'den kötü haberHuawei’ye TSMC'den kötü haber

PAYLAŞ